Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Zephyr Mountain Lodge

Winter Park › Zephyr Mountain Lodge***

De Zephyr Mountain Lodge is de enige ski-in ski-out résidence in Winter Park Ski Resort en ligt direct naast de Zephyr Express lift. De appartementen zijn ruim en hebben uitzicht op het dorp of op de bergen, de Continental Divide.

Deze mooie lodge is perfect gelegen, aan de voet van Winter Park Ski Resort en biedt u de ideale instap in het skigebied. De résidence ligt in het centrum van Winter Park, maar hier zult u geen hinder van ondervinden. Bij deze nog vrij nieuwe résidence is gedacht aan alle praktische details, zoals een ondergrondse parking voor de auto, toegang tot internet in alle appartementen en een schoonmaak op elke 3e dag van uw verblijf. De appartementen bieden alle comfort die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf in Winter Park en zijn zeer ruim opgezet. En of u nu voor een Divide of Mountain appartement kiest, beide types bieden een prachtig uitzicht.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas Winter Park, een retourvlucht Amsterdam - Denver in economy klasse incl. luchthavenbelasting, een retourtransfer van en naar Denver Airport en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen)

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Prijsberekening

Kamertype
2 kamer 4
Verzorging
Logies
Reisgezelschap
4
Aankomst
za 02 december 2017
Vertrek
za 09 december 2017
Duur
7 nachten/8 dagen
Vervoer
4 volw. (4 x € 1593)
€ 6372
Vroegboekkorting (- € 316)
incl.
Reserveringskosten
€ 40
Totaalprijs
€ 6412
(Gemiddeld pp)
€ 1603

Accommodatietypes

  • 2 kamer 4 (1 t/m 4 pers.) slaapkamer (queen bed) badkamer (bad-en douchecombinatie) 1 toilet
  • 2 kamer 4 Mountain (1 t/m 4 pers.) slaapkamer (queen bed) badkamer (bad-en douchecombinatie) 1 toilet
  • 3 kamer 6 (1 t/m 6 pers.) 2 slaapkamers (2x queen bed) 2 badkamers (bad-en douchecombinatie) 2 toiletten
  • 3 kamer 6 Mountain (1 t/m 6 pers.) 2 slaapkamers (2x queen bed) 2 badkamers (bad-en douchecombinatie) 2 toiletten
  • 4 kamer 8 (1 t/m 8 pers.) 3 slaapkamers (1x king bed en 2x queen bed) 3 badkamers (bad-en douchecombinatie) 3 toiletten
  • 4 kamer 8 Mountain (1 t/m 8 pers.) 3 slaapkamers (1x king bed en 2x queen bed) 3 badkamers (bad-en douchecombinatie) 3 toiletten

21:14:22 | 7,8 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch