Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Winter Park Mountain Lodge

Winter Park › Winter Park Mountain Lodge***

Mooi hotel met binnenzwembad, twee hot tubs, een sauna, fitness ruimte en restaurant/bar, gelegen recht tegenover het Winter Park Ski Resort. De kamers zijn ruim ingericht en hebben uitzicht op het Winter Park Ski Resort.

Met in totaal 162 kamers en een goede prijs-kwaliteit verhouding is deze comfortabele lodge één van de meest favoriete accommodaties in Winter Park Ski Resort. Gelegen op de shuttle bus route naar zowel de skiliften als het dorp is dit een perfecte locatie voor een aangenaam verblijf. De kamers zijn netjes ingericht en als gast van de lodge mag u gratis gebruik maken van het zwembad, de hot tubs, sauna en fitnessruimte. Daarnaast is de lodge erg trots op het bijbehorende restaurant Moffat Station Restaurant van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over het skigebied en de bosrijke omgeving. De Brew Pub die bij het restaurant hoort is een gezellige plek om een inspannende skidag af te sluiten met een drankje.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas Winter Park, een retourvlucht Amsterdam - Denver in economy klasse incl. luchthavenbelasting, een retourtransfer van en naar Denver Airport en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen)

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Prijsberekening

Kamertype
4 persoonskamer
Verzorging
Logies
Reisgezelschap
4
Aankomst
za 25 november 2017
Vertrek
za 02 december 2017
Duur
7 nachten/8 dagen
Vervoer
4 volw. (4 x € 1547)
€ 6188
Reserveringskosten
€ 40
Totaalprijs
€ 6228
(Gemiddeld pp)
€ 1557

Accommodatietypes

  • 2 persoonskamer (1 t/m 2 pers.) 31 m2hotelkamer (King bed) badkamer (bad- en douchecombinatie) 1 toilet
  • 4 persoonskamer (3 t/m 4 pers.) 31 m2hotelkamer (2x Queen bed) badkamer (bad- en douchecombinatie) 1 toilet

20:55:19 | 8,46 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch