Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Winter Park

Wintersport Winter Park

Winter Park resort is met meer dan 70 winterseizoenen het langst opererende skistation van Colorado en heeft de wintersportfanaat dan ook enorm veel te bieden. Het dorp is wellicht bescheiden in omvang maar heeft alles om u tijdens uw verblijf geen moment te vervelen.
Het skistation is het dichtsbijzijnde grote resort van Denver International Airport (op circa 100 km ) en biedt haar bezoekers een overvloed aan activiteiten en evenementen. Voor de jeugd, maar even zo goed voor hen die jong van geest zijn! Het nieuwe Winter Park Base Village is continu aan het uitbreiden en verbeteren waardoor het een altijd vernieuwende bestemming is. Het dorp is qua uitsraling een mengelmoes van oud landelijk en modern chique wat het een speels karakter geeft. Zo is er onlangs een lift geopend in Winter Park Village om bezoekers van de ene kant van het dorp naar de andere kant te transporteren. Ook zijn er wederom enkele nieuwe liften en snowparks geopend en worden er nieuwe routes en nieuw terrein gecreëerd.
lees meer
verberg


Wintersport Winter Park aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

3 accommodaties met in totaal 1176 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Winter Park Fraser Crossing/Founders Pointe***
Mooie résidence met een prachtige verwarmde veranda met buiten open haard, hot tub en barbeque. Alle studio's en appartementen zijn ruim ingericht en beschikken over een gashaard en een kitchenettte of keuken.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
07 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Winter Park Zephyr Mountain Lodge***
De Zephyr Mountain Lodge is de enige ski-in ski-out résidence in Winter Park Ski Resort en ligt direct naast de Zephyr Express lift. De appartementen zijn ruim en hebben uitzicht op het dorp of op de bergen, de Continental Divide.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Winter Park Winter Park Mountain Lodge***
Mooi hotel met binnenzwembad, twee hot tubs, een sauna, fitness ruimte en restaurant/bar, gelegen recht tegenover het Winter Park Ski Resort. De kamers zijn ruim ingericht en hebben uitzicht op het Winter Park Ski Resort.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
16 december 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 84 reizen
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


20:55:50 | 2,44 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch