Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Winter Park

Winter Park

Winter Park ligt op zo'n 135 kilometer van Denver International Airport in de Vasquez bergen van het Arapho National Forest. Het resort bestaat uit vier gebieden welke via talloze liften en pistes met elkaar verbonden zijn: Winter Park, Mary Jane/Parsenn Bowl, Vasquez Ridge en Vasquez Cirque. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat het hier om een bescheiden wintersportbestemming gaat is WInter Park in werkelijkheid een enorm skigebied. De vier bergen leveren samen meer dan 1475 hectare skigebied, waarvan ruim tweederde deel wordt opgemaakt door de 142 offciële pistes en een derde deel door geweldig off-piste terrein. Winter Park is dankzij haar ideale ligging te midden van de Rocky Mountains verzekerd van een gemiddelde jaarlijkse sneeuwval van ruim 9 meter, wat bovendien bekend staat als de diepste sneeuw van Colorado. De langste afdaling is maar liefst 7,5 kilometer en loopt van de top van de Parsenn Bowl tot aan Winter Park Village. Het gebied staat bekend om zijn grote hoeveelheid ongeprepareerde pistes waar de liefhebber van de buckelpiste zich kan uitleven. Tevens is er een speciaal park exlusief voor beginnende skiërs en snowboarders waarvoor WInter Park Resort zelfs een onderscheiding heeft ontvangen. De 25 liften hebben een totale capaciteit van maar liefst 40.000 passagiers per uur. Met een hoogteverschil van ruim 935 meter is het één van de meest complete skigebieden van Colorado: zowel de beginnende als gevorderde skiër of snowboarder kan hier zijn/haar hart ophalen.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Winter Park

3 accommodaties met in totaal 1176 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Winter Park Fraser Crossing/Founders Pointe***
Mooie résidence met een prachtige verwarmde veranda met buiten open haard, hot tub en barbeque. Alle studio's en appartementen zijn ruim ingericht en beschikken over een gashaard en een kitchenettte of keuken.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Winter Park Zephyr Mountain Lodge***
De Zephyr Mountain Lodge is de enige ski-in ski-out résidence in Winter Park Ski Resort en ligt direct naast de Zephyr Express lift. De appartementen zijn ruim en hebben uitzicht op het dorp of op de bergen, de Continental Divide.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Winter Park Winter Park Mountain Lodge***
Mooi hotel met binnenzwembad, twee hot tubs, een sauna, fitness ruimte en restaurant/bar, gelegen recht tegenover het Winter Park Ski Resort. De kamers zijn ruim ingericht en hebben uitzicht op het Winter Park Ski Resort.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 84 reizen
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


03:14:51 | 2,55 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch