Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Whitefish Mountain Resort

Wintersport Whitefish Mountain Resort

Midden in de Rocky Mountains in het noordwesten van Montana ligt Whitefish Mountain Resort, een klein skiresort met een Big Mountain. De combinatie met downtown Whitefish maakt dit tot een ideale bestemming voor de sportieve sneeuwliefhebber.
Whitefish Mountain Resort is zo'n typisch skidorp waar u alles vindt wat u nodig heeft, maar waar het vooral om het skiën gaat. Wanneer u vanaf het vliegveld naar uw bestemming toe rijdt komt u eerst door Whitefish downtown, waar een ongelooflijke laid back en ontspannen sfeer hangt. U vindt hier geen grote winkelketens, maar talloze lokale boetiekjes, volop restaurants en gezellige bars. Vooral Central Avenue is een bruisende straat waar u 's avonds heerlijk kunt dineren en tot in de late uurtjes de regionale bieren uit kunt proberen. Vanaf hier is het 13 kilometer naar Whitefish Mountain Resort. De slingerende weg naar boven belooft veel goeds en wanneer u het skidorp binnen rijdt staat u gelijk oog in oog met de Big Mountain. Whitefish Mountain Resort biedt veel ski-in ski-out residences met ruime appartementen en betaalbare studio's. Daarnaast zijn er prachtige vrijstaande town homes, waardoor er voor ieder reisgezelschap een passende accommodatie te vinden is. Het skidorp heeft een aantal bars en restaurants, zowel on en off piste, een mini supermarkt, een wintersportwinkel en een Spa. Daarnaast zijn er twee day lodges, Base en Village, waar u terecht kunt voor het huren van materiaal en eventueel vergeten handschoenen etc. Wat u niet over mag slaan tijdens uw verblijf in Whitefish Mountain Resort is een bezoek aan de wereldberoeme Bierstube Bar & Grill, door de locals liefkozend The Stube genoemd. Deze apres ski bar is in 1967 gebouwd en heeft 19 regionale en nationale bieren op de tap. Een auto heeft u niet nodig in Whitefish, er S.N.O.W. bus verzorgt gratis busvervoer tussen Whitefish en Whitefish Mountain Resort en ook binnen het skidorp rijdt de gratis Village Shuttle rond.
lees meer
verberg


Wintersport Whitefish Mountain Resort aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

1 accommodatie met in totaal 595 reismogelijkheden
resultaat 1
Whitefish Mountain Resort Kandahar Lodge***
Deze authentieke ski-in walk-out lodge biedt in totaal 50 hotelkamers, studio's en suites en staat in de wijde omgeving bekend om het fantastische restaurant Café Kandahar.
Bezetting: 1 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies
27 januari 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


15:04:44 | 2,49 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch