Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Lodge at Vail

Vail › Lodge at Vail****

The Lodge at Vail is een prachtige vier sterren résidence met een vergaande geschiedenis in de historie van Vail. Als onderdeel van de RockResort résidences voldoet deze lodge aan alle kwaliteitseisen en voorzieningen voor een zeer aangenaam verblijf in Vail.

The Lodge at Vail was één van de eerste lodges die in december 1962 bij de opening van Vail Mountain al operationeel was. Door de ideale ligging ten opzichte van de Vista Bahn gondel en het gezellige en bruisende centrum van Vail Village is deze résidence uitgegroeid tot een zeer populaire accommodatie in Vail. Met in totaal 119 hotelkamers en 46 suites met meerdere slaapkamers biedt The Lodge at Vail volop opties voor het verblijf van zeer uiteenlopende reisgezelschappen. Wat deze lodge speciaal maakt is de mix van een charmant berghotel, de western gastvrijheid, de luxe aspecten van deze tijd en een zeer adequate persoonlijke service. De medewerkers van de lodge zijn getraind op servicegerichtheid en zullen u bij al uw vragen en wensen te hulp schieten. Na een dag op de piste zijn het verwarmde buitenzwembad of één van de vier hot tubs een goede optie voor ontspanning. Voor complete onderdompeling in een bad van wellness brengt u een bezoek aan de RockResort Spa waar u gebruik kunt maken van de diverse sauna's, stoomcabines en keuze heeft uit talloze gezichtsbehandelingen, massages, pedicures en manicures. Daarna kunt u aanschuiven voor het diner in Elway's Restaurant of het Italiaanse Cucina Rustica of meng u onder de locals in Mickey's Piano bar. De hotelkamers en suites zijn klassiek ingericht met donker mahoniehout en leren banken gecombineerd met lichte materialen zoals marmer en accesoires die matchen bij de alpine-stijl.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse Colorado liftpas, een retourvlucht Amsterdam - Denver in economy klasse incl. luchthavenbelasting, een retourtransfer van en naar Denver Airport en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen)

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Accommodatietypes

  • 2 persoonskamer Deluxe (1 t/m 2 pers.) hotelkamer (1x king of 2x queen) badkamer (bad/douche) toilet
  • 2 persoonskamer Lodge (1 t/m 2 pers.) hotelkamer (1x king of 2x 2persoonsbed) badkamer (bad/douche) toilet
  • Studio 2 (1 t/m 2 pers.) woonkamer (1x queen murphy bed) badkamer (bad/douche) toilet

20:58:21 | 6,85 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch