Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Sundial Lodge

The Canyons › Sundial Lodge***

Prachtige lodge, gelegen op enkele meters van de Red Pine gondola en in het hart van The Canyons Village. U verblijft in ruime appartementen en kunt gebruik maken van de luxe ontspanningsfaciliteiten.

De Sundial Lodge is gebouwd in 2000 en wordt beoordeeld met 3,5 ster. De lodge beschikt in totaal over 151 units uiteenlopend van hotelkamers en studio's tot 3-kamerappartementen. De appartementen verschillen in grootte van 30 tot 100 vierkante meter en bieden uitzicht op de piste of de vallei. De Sundial Lodge is ideaal gelegen: de lodge ligt op loopafstand van de skiliften en faciliteiten die The Canyons Ski Resort biedt. Als gast van de Sundial Lodge kunt u gebruik maken van de fitnessruimte en het verwarmde buitenzwembad en geniet van het uitzicht in de hot tub op het dak. Spring in het dompelbad om weer af te koelen. 's Ochtends kunt u bij het Sundial Café terecht voor verse broodjes en aan het eind van de middag is de Alpine House een gezellige plek voor een apres ski drankje.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas The Canyons, een retourvlucht Amsterdam - Salt Lake City in economy klasse incl. luchthavenbelasting, een retourtransfer van en naar Salt Lake City Airport en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen)

Opmerking

BoveBovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Accommodatietypes

  • Studio 2 (1 t/m 2 pers.) 40 m2woonkamer (1x queen bed) badkamer (bad- en douchecombinatie) toilet
  • 2 kamer 4 (2 t/m 4 pers.) 56 m2slaapkamer (1x king of queen) badkamer (bad- en douchecombinatie) toilet
  • 4 persoonskamer (2 t/m 4 pers.) 32 m2hotelkamer (king bed of queen bed) badkamer (bad- en douchecombinatie) 1 toilet
  • 3 kamer 6 (3 t/m 6 pers.) 92 m22 slaapkamers (1x King en 1x Queen of 2x King) 2 badkamers (bad- en douchecombinatie) 2 toiletten

21:10:19 | 7,97 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch