Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Grand Summit Hotel

The Canyons › Grand Summit Hotel****

Het Grand Summit Hotel is een prachtig vier sterren hotel met een ideale ski-in ski-out ligging in het hart van The Canyons. Zeer geschikt voor families met kinderen vanwege het grote zwembad en de ruime appartementen.

De résidence heeft in totaal 358 units onderverdeeld in hotelkamers, studio's en appartmenten. Hierdoor kan het hotel praktisch ieder soort reisgezelschap voorzien van een passend verblijf. Het hotel doet aan als een grote mountain lodge, voornamelijk door het gebruik van veel hout. De sfeer is ongedwongen en casual en u zult zch hier gauw thuisvoelen. Vanaf het moment dat u arriveert bij het hotel zult u overspoelt worden met de gastvrijheid van het personeel. Zij zijn echt getraind op klantvriendelijkheid en servicegerichtheid en zorgen ervoor dat u een optimale vakantie beleeft. In de ruime Grand Lobby kunt u heerlijk uitrusten bij de open haard na een dag op de piste en voor een take away koffie kunt u terecht bij het First Tracks Cafe in de lobby. Het ontbijt wordt geserveerd in The Cabin en voor de ontspanning kunt u gebruik maken het verwarmde buitenzwembad, de sauna, of boek een behandeling bij de Grand Summit Spa and Health Club. Wilt u nog wat meer informatie over de omgeving of het skigebied vraag de concierge om hulp die een desk heeft naast de 24-uurs receptie. De hotelkamers, studio's en appartementen zijn ruim en netjes ingericht en creeeren een huiselijke sfeer.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas The Canyons, een retourvlucht Amsterdam - Salt Lake City in economy klasse incl. luchthavenbelasting, een retourtransfer van en naar Salt Lake City Airport en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen)

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Accommodatietypes

  • Studio 2 (1 t/m 2 pers.) 38 m2woonkamer (1x king of queen) badkamer (bad/douche) toilet
  • 2 kamer 4 (2 t/m 4 pers.) 70 m2slaapkamer (1x king of queen) badkamer (bad/douche) toilet
  • 4 persoonskamer (2 t/m 4 pers.) 28 m2hotelkamer (1x king of 2x queen) badkamer (bad/douche) toilet
  • 3 kamer 6 (3 t/m 6 pers.) 116 m22 slaapkamers (2x king of 1x king en 1x queen, 2x queen of 2 losse bedden) 2 badkamers (bad/douche) toilet

21:00:22 | 7,77 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch