Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Telluride

Telluride

Gekscherend wordt de oorsprong van de naam 'Telluride' wel eens afgeleid van een mompelend 'To hell you ride', maar skiën en snowboarden is verre van 'hell', dit is een paradijs voor wintersporters! Het skigebied is geschikt voor alle niveau's met onder andere beginnersafdalingen voor de startende skiërs en snowboarders, brede, lange pistes voor de gemiddelde skiër en een fanatastisch snowpark voor de adrenaline-jagers. Telluride is ook een uitdaging voor de gevorderden en experts. De Revelation Bowl en Gold Hill afdalingen zijn een begrip onder de diehards en met het een deel extreem terrein waar u naar toe moet lopen is het skigebied compleet. De groene afdalingen rondom Mountain Village zijn glooiend en ideaal voor de beginners. De Meadows area heeft een eigen lift, de Chondola, en alle pistes eindigen in het dorp waardoor het perfect is voor families met kinderen. Zodra u de eerste basistechnieken onder de knie heeft kunt u een stap hoger gaan en de lift omhoog nemen om de Galloping Goose afdaling aan te gaan. Telluride is zeer geschikt voor de fans van blauwe afdalingen. De Village Express en Polar Queen Express liften zijn volledig toegeweid aan de gemiddelde skiër. Daarnaast kunt u ook de uitdaging met de Porspect Bowl aan gaan, waar u off piste kunt skiën en welke perfect is na verse sneeuwval. De gevorderde en expert skiërs en snowboarders kunnen zich uitleven in de Black Iron Bowl, Gold Hill en Palmyra Peak. Ook Revelation Bowl is hemel op aarde voor de poedersneeuwzoekers. Met iets minder verse sneeuw verandert deze bowl in één grote bückelpiste. Bovendien heeft Telluride een aantal prachtige tree-runs, waarbij u tussen de bomen door skiet. Leer het skigebied kennen door mee te gaan met één van de gratis Meet the Mountain tours die dagelijks om 10 uur vertrekken vanaf de top van de Coonskin (Lift 7). Voor de ultieme wintersportervaring gaat u heliskiën in Telluride! Helitrax is de enige opererende heliski-organisatie in Colorado en zorgt ervoor dat u een topdag beleeft.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Telluride

3 accommodaties met in totaal 1650 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Telluride Hotel Madeline****
Dit zeer luxe ski-in ski-out hotel biedt 106 hotelkamers, suites en appartementen van absolute wereldklasse en het personeel is erop getraind om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Telluride Mountain Lodge Telluride***
Deze rustieke lodge, gelegen aan de piste, biedt een selectie van hotelkamers, appartementen en cabines waardoor er voor elk type reisgezelschap een geschikt verblijfstype gevonden kan worden.
Bezetting: 1 t/m 12 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Telluride Telluride Alpine Lodging***
Als u graag in een appartement wilt verblijven in Telluride en luxe niet voorop staat, dan bieden de studio's en appartementen van Telluride Alpine Lodging de ideale oplossing.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Telluride ›

03:16:02 | 2,66 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch