Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Steamboat

Wintersport Steamboat

Gelegen in noordwest Colorado vindt u Steamboat, een echt authentiek western dorp, waar de cowboys en skiërs elkaar vriendelijk begroeten.
Beiden komen hier samen; spijkerbroeken en cowboyhoeden ziet u hier net zoveel als ski's en snowboards. Steamboat onderscheidt zich hiermee van elk ander skiresort op de wereld en is een unieke ervaring om te verblijven. Naast de prachtige westernstijl die overal in het dorp weer terug komt beschikt Steamboat over alle moderne faciliteiten die u van een dorp mag verwachten. Het dorp bestaat uit het oude centrum, downtown Steamboat, en het nieuwe speciaal voor het skigebied gebouwde ski resort. Deze liggen op zo'n 5 kilometer van elkaar en een gratis shuttle bus brengt u in zo'n vijf minuten van downtown naar het skiresort en andersom. De main street van Steamboat is prachtig met veel Victoriaanse architectuur en volop bars en restaurants waar het wilde westen tot leven komt. Ook in het skiresort vindt u de nodige restaurants, bars, winkels en natuurlijk het fantastische skigebied. Steamboat heeft de meeste Olympische athleten geleverd van heel Noord Amerika! Bovendien staat Steamboat bekend om de vele Hot Springs in het dorp en omgeving. Breng na een dag op de piste een bezoek aan de Old Town Hot Springs of Strawberry Park. De accommodaties in Steamboat liggen verspreid over zowel downtown als het skiresort en bestaan uit hotels, motes, bed and breakfast, appartementen en chalets. Maak uw wensen bij ons kenbaar en wij gaan op zoek naar een passende accommodatie.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Steamboat met aanbiedingen

2 accommodaties met in totaal 646 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 2
Steamboat Steamboat Grand****
Deze mooie vier sterren résidence, gelegen aan de voet van het skigebied, biedt u een zeer aangenaam verblijf in Steamboat inclusief ontbijt. De 328 units bestaan uit hotelkamers, studio's en appartementen.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
07 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Steamboat Sheraton Steamboat****
Dit moderne vier sterren hotel rijst op aan de voet van het skigebied met de perfecte ski-in ski-out ligging. De stijlvolle hotelkamers zijn in 2008 allemaal compleet gerenoveerd en met faciliteiten zoals een zwembad en en hot tub is dit een populair hotel in Steamboat.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Steamboat ›

Populair Hotel

Open fotoboek
Open fotoboek
Steamboat ›

21:12:14 | 2,32 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch