Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Park City

Park City

Als host van de Olympische winterspelen van 2002 biedt Park City een prachtig en goed georganiseerd skigebied met mogelijkheden en uitdagingen voor ieder niveau skiër of snowboarder. De fantastische sneeuwcondities, het avondskiën en een zeer afwisselend terrein zorgen ervoor dat u hier als wintersporter een heerlijke skivakantie beleeft. Het skigebiedt staat bekend om de vele mogelijkheden voor de gemiddelde skiër, maar het feit dat het skiteam van Amerika Park City als thuisbasis heeft zegt veel over het expertterrein. De beste skiërs van over de hele wereld komen hier om te trainen op de uitdagende buckel pistes en de uitgezette super slalom. Het onderste deel van het skigebied wordt gekarakteriseerd door lange brede afdalingen in verschillende gradaties en het bovenste deel van het skigebied bestaat uit meerdere bowls en prachtige glade areas voor de experts waar u tussen de bomen door skiet. De beginners blijven in eerste instantie aan de voet van de berg rondom de First Time lift. Voor de gemiddelde skiërs en snowboarders is Park City een paradijs. De blauwe pistes die vanaf de King Con lift naar beneden gaan zijn indrukwekkend en voor zeer goede sneeuwkwaliteit neemt u de McConkey's lift omhoog om de Tycoon en Georgeanna pistes af te dalen. Daarnaast heeft Park City ook speciale Signature pistes. Dit zijn zwarte, geprepareerde pistes die fantastisch zijn voor skiërs die zich willen voorbereiden op het steile werk.De experts kunnen hun hart ophalen in de vele bowls. McConkie's Bowl is de legendarische afdaling van Park City, net zoals de naastgelegen steile afdaling Molly. Jupiter Bowl is het hoogste punt van het skigebied en de dubbel zwarte afdalingen in deze bowl zullen u nog een tijd bijblijven. Loop 20 minuten omhoog naar Jupiter Peak om daar Puma Bowl in te kunnen. Hier vindt u na een nacht sneeuwval de beste poedersneeuw van Park City. Het Park City Mountain Resort en Park City's Main Street zijn prachtig met elkaar verbonden door de Town lift waardoor u zo het oude centrum van Park City in skiet. De zogenaamde base van het skigebied aan de voet van de berg ligt op een kilometer van Main Street en er is een gratis shuttle bus die door heel Park City rijdt en u ook naar de skigebieden van Deer Valley en The Canyons brengt.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Park City met aanbiedingen

2 accommodaties met in totaal 224 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 2
Park City The Caledonian****
The Caledonian is een luxe vier sterren résidence met ruime particuliere appartementen met of zonder prive hot tub op het balkon. Bovendien stapt u zo vanuit de résidence de Town ski lift in.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Park City Hotel Park City****
Zoekt u een luxe hotel met topservice, exclusieve faciliteiten en een ongekend niveau van gastvrijheid? Dan is Hotel Park City uw ideale verblijf voor een zorgeloze wintersportvakantie in Park City.
Bezetting: 1 t/m 2 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 48 reizen
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Park City ›

Populair Hotel

Open fotoboek
Open fotoboek
Park City ›

21:12:21 | 2,42 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch