Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Park City

Wintersport Park City

Op 45 minuten rijden van Salt Lake City ligt de oude zilvermijnstad Park City, nu uitgegroeid tot een bruisende en gezellige skibestemming voor wintersporters die ook graag het gevoel van een oude mijnstad willen ervaren.
Het originele mijnbouw dorpje is ontstaan in de 19e eeuw en is nu een populaire toeristische bestemming met als middelpunt de historische Main Street. Met zijn restaurants, bars, boutieks, kunst gallerijen en nog veel meer is er veel te beleven is deze authentieke maar levendige stad en dit alles in sfeervolle western, Victoriaanse stijl. Het deel van de stad rondom Main Street wordt ook wel "Old Town" genoemd vanwege de uitgebreide historie van Park City. De sfeer in Park City is erg relaxed. De lokale bevoling is nuchter en laat zich niet gek maken door de toeristen die elk jaar naar Park City komen. En natuurlijk ziet u ook hier dames in bontjassen en dure winkels, maar Park City staat voornamelijk bekend om de laid back houding van de locals. In 2002 was Park City host van de Olympische Winterspelen waardoor u nu de kans krijgt om het Utah Olympisch Park iets buiten het centrum van Park City te bezoeken. Het skigebied Park City Mountain Resort ligt in Park City op één kilometer van Main Street. Er is een gratis shuttle bus service die u van en naar het skiresort of naar één van de andere skigebieden Deer Valley of The Canyons.
lees meer
verberg


Wintersport Park City aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

3 accommodaties met in totaal 650 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Park City Silver King Hotel***
Het Silver King Hotel biedt een ideale uitvalsbasis voor een wintersportvakantie in Park City met de keuze uit studio's of ruime appartementen, gelegen op 100 meter lopen van de PayDay lift aan de voet van het Park City Mountain Resort.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Park City The Caledonian****
The Caledonian is een luxe vier sterren résidence met ruime particuliere appartementen met of zonder prive hot tub op het balkon. Bovendien stapt u zo vanuit de résidence de Town ski lift in.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Park City Hotel Park City****
Zoekt u een luxe hotel met topservice, exclusieve faciliteiten en een ongekend niveau van gastvrijheid? Dan is Hotel Park City uw ideale verblijf voor een zorgeloze wintersportvakantie in Park City.
Bezetting: 1 t/m 2 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 80 reizen
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Hotel

Open fotoboek
Open fotoboek
Park City ›

20:56:38 | 2,91 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch