Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Mammoth Mountain

Wintersport Mammoth Mountain

Midden in de Sierre Mountains, vlakbij het Yosemite National Park ligt Mammoth Mountain. Vele wintersporters buiten de USA hebben nog geen kennis gemaakt met dit skiresort en dat is zonde!
De combinatie van een zeer gevarieerd en groot skigebied en een gezellig knus dorp maken Mammoth Mountain tot een ideale wintersportbestemming. Mammoth Mountain Village is in 2003 geopend en is verbonden met het skigebied door middel van de Village Gondola en een skipiste om van de voet van de berg terug naar het dorp te komen. De gondel brengt u naar de Canyon Lodge waar u direct de skiliften omhoog kunt nemen. In de lodge kunt u ook terecht voor liftpassen, skilessen en materiaalhuur. Het dorp van Mammoth Mountain is gemoedelijk en gezellig en biedt u de keuze uit diverse winkels, restaurants, bars en accommdodaties. Op 6,5 kilometer van de Village ligt Mammoth Lakes. Mammoth Lakes is groter dan de Village en de Main Street is een sfeervolle straat met meer dan genoeg keuze uit bars en restaurants. Ook hier zijn meerdere hotels, appartementen en bed & breakfast gelegenheden. De gratis shuttle bus zorgt ervoor dat u van A naar B wordt gebracht.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Mammoth Mountain met aanbiedingen

3 accommodaties met in totaal 512 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Mammoth Mountain Mammoth Mountain Inn***
Wanneer u verblijft in de Mammoth Mountain Inn wordt u niet wakker IN de bergen, maar OP de bergen! U skiet zo de piste op en aan het einde van de dag kunt u ontspannen in het zwembad en de jacuzzi.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Mammoth Mountain Juniper Springs****
Juniper Springs staat bekend om zijn uitstekende service en perfecte ski-in ski-out ligging aan de van het skigebied van Mammoth Mountain. De appartementen zijn ruim ingericht en zijn ideaal voor families en vriendengroepen.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Mammoth Mountain Village Lodge****
Wanneer u kiest voor een verblijf in één van de nette appartementen van The Village Lodge bent u verzekerd van een perfecte locatie in het centrum van het skiresort en direct toegang tot de gondel die u het skigebied in brengt.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Mammoth Mountain ›

21:12:07 | 2,46 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch