Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Golden Arrow Lakeside Resort

Lake Placid - Whiteface › Golden Arrow Lakeside Resort***

Dit milieuvriendelijke drie sterren hotel is prachtig gelegen aan het Mirror Lake en biedt u alle faciliteiten voor een ontspannen verblijf in Lake Placid. U heeft keuze uit uitzicht over het historische dorp of over het uitgestrekte meer.

Het Golden Arrow Lakeside Resort wordt al sinds jaar en dag beheerd en gerund door de Holderied familie. In 1974 kochten Winfried en Stefanie Holderied het toenmalige Golden Arrow Motor Inn en in de jaren daarna werd dit motel omgetoverd tot een prachtig resort. In totaal beschikt het hotel over 166 hotelkamers en suites. Wanneer u binnenstapt in de lobby zal uw oog direct op het grote raam vallen dat een mooi uitzicht over het meer biedt. U wordt ingechecht door de 'groene' staff van het hotel en u kunt gaan genieten van uw vakantie. Breng een bezoek aan de Health Club, neem een duik in het binnenzwembad of ontspan de spieren in de hot tub. 's Avonds kunt u heerlijk dineren in het Generations Restaurant waar alle gerechten met lokale ingrediënten worden bereid. Mocht u daarna nog in zijn voor een drankje of zelfs een dansje, dan staan de Straight Shot Bar en Roomers Nightclub op u te wachten. Wat dit hotel uniek maakt is de ligging aan het Mirror Lake wat in de winter bevriest en ervoor zorgt dat er een ski-in ski-out locatie ontstaat voor de langlaufers. Daarnaast kan er geschaatst worden op het meer en vinden er hondensleetochten van 10 minuten plaats die u om het meer heen leiden. De hotelkamers en suties zijn netjes ingericht en bieden u het comfort dat u mag verwachten van een drie sterren resort.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas Whiteface, een retourvlucht Amsterdam - Montréal in economy klasse incl. luchthavenbelasting en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Transfer en borg

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Prijsberekening

Kamertype
4 persoonskamer Deluxe
Verzorging
Logies
Reisgezelschap
4
Aankomst
za 24 maart 2018
Vertrek
za 31 maart 2018
Duur
7 nachten/8 dagen
Vervoer
4 volw. (4 x € 1370)
€ 5480
Reserveringskosten
€ 40
Totaalprijs
€ 5520
(Gemiddeld pp)
€ 1380

Accommodatietypes

  • 2 persoonskamer Deluxe (1 t/m 2 pers.) hotelkamer (2x 2-persoonsbed) badkamer (bad- en douchecombinatie) toilet
  • 2 persoonskamer Deluxe Lakefront (1 t/m 2 pers.) hotelkamer (2x 2-persoonsbed) badkamer (bad- en douchecombinatie) toilet
  • 4 persoonskamer Deluxe (1 t/m 4 pers.) hotelkamer (2x 2-persoonsbed) badkamer (bad- en douchecombinatie) toilet
  • 4 persoonskamer Deluxe Lakefront (1 t/m 4 pers.) hotelkamer (2x 2-persoonsbed) badkamer (bad- en douchecombinatie) toilet

15:09:02 | 7,29 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch