Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Lake Placid - Whiteface

Wintersport Lake Placid - Whiteface

Het historische Lake Placid is gelegen in de staat New York en vanuit hier bent u in 15 minuten aan de voet van het skigebied van Whiteface.
Lake Placid zal u wellicht bekend in de oren klinken. Twee maal was deze bestemming namelijk de host voor de Olympische Winterspelen. Dit was in de jaren 1932 en 1980. Deze sportieve geschiedenis is niet weg te denken uit het dorp, overal wordt u herinnert aan deze twee wereldevenementen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Lake Placid Olympic Center met de schaatsbaan en de ijshockey arena. Of ga zelf bobsleëen in het Olympic Sports Complex op Mt. van Hoevenberg. Ook de springsschans voor de skiërs is te bezichtigen, neem de lift naar het observatie desk van het Olympic Jumping Complex en u zult ervaren wat de skispringers zien voordat zij zich wagen aan hun sprong. Lake Placid promoot zichzelf dan ook met de slogan 'Invent your own perfect day'. Met zoveel verschillende activiteiten is er daadwerkelijk voor ieder wat wils. Het historische centrum van Lake Placid bestaat uit de Main Street met diverse restaurants, bars en winkels. De skishops zijn alom vertegenwoordigd en ook voor een spa bezoek kunt u terecht in Lake Placid. De accommodaties lopen uiteen van voordelige low budget motels tot zeer luxe lodges en liggen verspreid over Lake Placid. De shuttle bussen zorgen ervoor dat u gratis van Lake Placid naar Whiteface wordt gebracht en u aan het einde van de skidag ook weer netjes terug brengt. Om Lake Placid te bereiken vliegt u naar Montréal in Canada van waar u in zo'n 2 tot 2,5 uur naar Lake Placid rijdt. Neem de tijd om op de heen- of terugreis een rondje om het meer te rijden, de uitzichten zijn prachtige en de huizen rondom het meer zijn ware paleisjes.
lees meer
verberg


Wintersport Lake Placid - Whiteface aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

1 accommodatie met in totaal 228 reismogelijkheden
resultaat 1
Lake Placid - Whiteface Golden Arrow Lakeside Resort***
Dit milieuvriendelijke drie sterren hotel is prachtig gelegen aan het Mirror Lake en biedt u alle faciliteiten voor een ontspannen verblijf in Lake Placid. U heeft keuze uit uitzicht over het historische dorp of over het uitgestrekte meer.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
07 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Lake Placid - Whiteface ›

15:06:59 | 2,49 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch