Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Keystone

Wintersport Keystone

Het gezellige Keystone ligt op twee uur rijden van Denver en is hierdoor de ideale start van of uitvalsbasis tijdens uw wintersportvakantie in Colorado.
Keystone bestaat uit drie grote wijken, River Run, Lakeside en The Mountain House, en daarnaast enkele kleinere wijken. River Run is het grootste en ligt aan de voet van het skigebied. Vanuit hier heeft u de beste instap in het skigebied en gaan de meeste skiliften richting de top van Dercum Mountain. Deze wijk is autovrij en heeft een knus centrum met winkels, restaurants en verschillende accommodaties. Keystone is erg gericht op families wanneer het aankomt op activiteiten, maar dit betekent niet dat er geen bars en nachtleven in Keystone zijn. Ook hier is aan gedacht. Er zijn zo'n 35 restaurants en 20 bars en de sprookjesachtige schaatsbaan in Lakeside Village zorgt voor een winterse sfeer. Er is een busservice van en naar de verschillende wijken en nabijgelegen skigebieden Breckenridge, Copper Mountain, Arapahoe Basin. Bovendien kunt u de Vail Express nemen om een dag in Vail te gaan skiën.
lees meer
verberg


Wintersport Keystone aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

3 accommodaties met in totaal 500 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Keystone River Run Condominiums***
River Run Condominiums is de verzamelnaam voor de résidences in River Run Village en bestaat uit de accommodaties Arapahoe Lodge, Black Bear Lodge, Jackpine, Dakota Lodge, Silvermill, Expedition Station, RedHawk Lodge en Buffalo Lodge.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Keystone Keystone Lodge & Spa****
De Keystone Lodge & Spa is een nette vier sterren résidence die bekend staat om de fantastische Keystone Spa. De 152 hotelkamers en suites bieden volop comfort voor een heerlijke wintersportvakantie.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 100 reizen
Keystone Mountain House Village***
Mountain House Village is de verzamelnaam voor de résidences in de wijk Mountain Haus en bestaat uit de accommodaties The Inn at Keystone, Slopeside Condominiums, Chateaux Dumont, Hidden River Lodge en Key Condo.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 60 reizen
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Keystone ›

15:07:10 | 3,22 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch