Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Jackson Hole

Wintersport Jackson Hole

Altijd al eens in een Westen dorp willen verblijven? Dan moet u zeker naar Jackson Hole. Jackson Hole straalt één en al Western stijl uit. 32 kilometer verderop ligt het dorp Teton Village. Dit dorp is speciaal gebouwd als skiresort en alle accommodaties liggen op loopafstand van de piste!
Als u optimaal wilt skiën kunt u het beste in Teton Village verblijven. Het is de plaats waar je moet verblijven als u al uw tijd op de pistes door wilt brengen. De accommodaties zijn gelegen op loopafstand van de skiliften en velen schikken over ski-in en ski-out. Het dorp beschikt over alle voorzienigen, zoals winkels, restaurants en après-ski mogelijkheden. Vanuit Teton Village rijdt er een shuttle bus naar Jackson Hole waardoor u geen auto nodig heeft op deze skibestemming. En een verblijf in dit skigebied is niet compleet zonder minstens één bezoek aan Jackson Hole. Het is niet gemakkelijk om te beslissen waar u in Jackson Hole wilt verblijven. Jackson Hole kent een grote verscheidenheid aan accommodaties voor elk budget. Vraag ons naar de mogelijkheden! Daarnaast zijn er volop restaurants, bars en après-ski gelegenheden. Dit dorp is uniek; als u binnenkomt lijkt het net of u in het Wilde Westen terecht bent gekomen. Zo is het hele dorp opgebouwd uit saloons en winkels in western-stijl. Breng zeker een bezoek aan de Cowboy Bar waar de paardenzadels zijn gebruikt als stoelzittingen.
lees meer
verberg


Wintersport Jackson Hole aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

3 accommodaties met in totaal 754 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Jackson Hole Alpenhof Lodge***
Prachtige, sfeervolle drie sterren lodge in Teton Village op loopafstand van de skiliften en pistes. Gebouwd in de stijl van de Oostenrijkse pensions met de warmte van een knus hotel en de topservice van een vijf sterren resort.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Jackson Hole Snake River Lodge & Spa****
Zeer luxe résidence, op perfecte ski-in locatie in Teton Village. Deze lodge biedt u alle mogelijkheden voor een zeer ontspannen wintersportvakantie met de indrukwekkende Avanyu Spa met zwembaden, hot tubs en meer.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Jackson Hole Teton Mountain Lodge & Spa****
Luxe en zeer sfeervolle vier sterren lodge, gelegen aan de voet van het skigebied van Jackson Hole in het hart van Teton Village, met een prachtige Spa en een hot tub op het dak met een indrukwekkend uizicht op de omgeving.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


20:54:48 | 2,67 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch