Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Jackson Hole

Jackson Hole

Jackson Hole is beroemd om het steile en uitdagende skigebied van 1012 hectare groot en daarnaast nog eens een backcountry gebied van meer dan 2000 hectare. Het skigebied is uitermate geschikt voor de experts en gevorderde skiërs. Jackson Hole bestaat uit twee bergen, de grote Rendezvous (3.185 meter) en de kleinere Après Vous (2.585 meter). Beide bergen staan in verbinding met elkaar door middel van de skiliften. Met de komst van Aerial Tram, ook wel Big Red genoemd, in 2008 wordt u nu in 9 minuten tijd meer dan 1200 meter omhoog gebracht van Teton Village naar de top van Rendezvous Mountain. Het skigebied heeft één van de grootste verticale dalingen van Noord-Amerika waarbij u van de top van de berg terug naar het dal zo'n 1262 meter daalt! De langste piste is 7,2 kilometer en de meest bekende en uitdagende piste is Corbet's Couloir waar u echt kennis maakt met de 'extreme skiing' van Jackson Hole. Vele skiërs denken goed na voor ze aan de afdalingen beginnen, aangezien 50% geschikt is voor experts, 40% geschikt is voor gevorderde skiërs en 10% van het skigebied is redelijk geschikt voor beginners. Om het gebied te leren kennen en aan de hand te worden genomen door de doorgewinterde locals is het echt een aanrader om een keer mee te gaan met de gratis Mountain Tours die twee keer per dag plaatsvinden. Verzamel voor de Walk Festival Hall en u zult een prachtige rondleiding door het skigebied krijgen. De sneeuwkanonnen bedekken 6 procent van het gebied, zij zorgen voor goede condities op de lager gelegen pistes. De gemiddelde jaarlijkse sneeuwval is 1166 cm, genoeg voor uitstekende condities iedere dag van het seizoen.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Jackson Hole

3 accommodaties met in totaal 754 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Jackson Hole Alpenhof Lodge***
Prachtige, sfeervolle drie sterren lodge in Teton Village op loopafstand van de skiliften en pistes. Gebouwd in de stijl van de Oostenrijkse pensions met de warmte van een knus hotel en de topservice van een vijf sterren resort.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Jackson Hole Snake River Lodge & Spa****
Zeer luxe résidence, op perfecte ski-in locatie in Teton Village. Deze lodge biedt u alle mogelijkheden voor een zeer ontspannen wintersportvakantie met de indrukwekkende Avanyu Spa met zwembaden, hot tubs en meer.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Jackson Hole Teton Mountain Lodge & Spa****
Luxe en zeer sfeervolle vier sterren lodge, gelegen aan de voet van het skigebied van Jackson Hole in het hart van Teton Village, met een prachtige Spa en een hot tub op het dak met een indrukwekkend uizicht op de omgeving.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


03:09:46 | 2,81 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch