Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Deer Valley

Deer Valley

Deer Valley is één van de weinige ski resorts over de hele wereld waar snowboarden (nog) niet wordt toegestaan; dit is een paradijs voor skiërs only! Het skigebied van Deer Valley spreidt zich uit over zes bergen, welke allen zo hun eigen kenmerken en eigenschappen hebben: Little Baldy Peak biedt negen afdalingen en is de trainingsplek voor de University of Utah Ski Teams. Bald Eagle Mountain heeft de top op 2560 meter liggen en is perfect voor elk niveau skiër. Er is hier een aparte beginnerszone, genaamd Wide West en gemakkelijk te bereiken via de liften Burns en Snowflake. Er zijn volop blauwe afdalingen uiteenlopend van brede, glooiende pistes tot iets steilere zoals Solid Muldoon en Big Stick. De gevorderde skiër kan zijn skiniveau testen op de olympische afdalingen van 2002 zoals de slalom op de Know You Don't piste. Bald Mountain (2865 meter) is voornamelijk geschikt voor de gemiddelde en gevorderde skiër en hier vindt u Deer Valley's meest geliefde glade areas zoals Sunset Glade en Triangl Trees waar u tussen de bomen door skiet. De vierder berg is Flagstaff Mountain waar elk niveau skiër uit de voeten kan. Het is ook een populaire berg onder de families en kinderen en vanaf deze berg kunt u de Ontario Bowl verkennen. Empire is met 2916 meter de hoogste berg en biedt voornamelijk terrein voor de expert skiërs en de Daly Chutes zullen zelfs voor de beste skiërs een uitdaging zijn. De laatste berg is Lady Morgan van waaruit u gemakkelijk naar de Empire Canyon day lodge kunt skiën. Het skigebied beschikt in totaal over 100 pistes, waarvan 27 procent geschikt is voor de beginnnde skiër, 41 procent voor de gemiddelde skier en 32 procent voor de experts onder ons. Kortom: voor elke skiër een prachtig skigebied en mocht dit nog niet genoeg zijn dan kunt u met uw liftpas ook gaan skiën bij Park City Mountain en The Canyons.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Deer Valley met aanbiedingen

2 accommodaties met in totaal 196 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 2
Deer Valley St. Regis Deer Valley*****
Voor pure luxe en ultieme service moet u bij het St. Regis Deer Valley zijn. Deze zeer luxe vijf sterren résidence heeft alles wat u zich maar kunt bedenken: van een perfecte ski-in ski-out ligging tot topfaciliteiten zoals een prachtig verwarmd buitenzwembad en complete spa.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
07 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Deer Valley Montage Deer Valley*****
Montage Deer Valley is een vijfsterren hotel, geopend in december 2010, en gelegen middenin het skigebied van Deer Valley. Een betere ski-in ski-out ligging en luxere résidence kunt zich niet wensen!
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 36 reizen
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Hotel

Open fotoboek
Open fotoboek
Deer Valley ›

21:13:45 | 2,43 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch