Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Emmons Condominiums

Crested Butte › Emmons Condominiums***

Emmons Condominiums biedt haar gasten een ideale mix van comfort, service en locatie in de Mountain Village van Crested Butte op loopafstand van de skiliften, restaurants en winkels.

Emmons Condominiums biedt zowel twee- als drie kamerappartementen aan met een eigen open haard, balkon en keuken. De appartementen zijn onderverdeeld in drie categorieën: Bronze, Silver en Platinum. Voor de gasten van SkieninAmerika zijn de appartementen in de Silver en Platinum klasse geselecteerd. Dit appartementencomplex is dankzij zijn perfecte ligging ten opzichte van de piste, skiliften, winkels, restaurant en diverse winteractiviteiten uitstekend geschikt voor families met kinderen.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas Crested Butte, een retourvlucht Amsterdam - Gunnison in economy klasse incl. luchthavenbelasting en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen) en transfer (op verzoek kunnen wij dit voor u op maat organiseren)

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Accommodatietypes

  • 2 kamer 4 (2 t/m 4 pers.) slaapkamer (1x King bed of Queen bed) badkamer (bad of douche) 1 toilet
  • 3 kamer 6 (3 t/m 6 pers.) 2 slaapkamers (2x King bed of Queen bed) badkamer (bad of douche) 1 toilet

21:07:09 | 7,47 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch