Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Axtel Condominiums

Crested Butte › Axtel Condominiums***

Gelegen aan de voet van de Silver Queen lift is deze ski-in ski-out accommodatie de perfecte uitvalsbasis voor een betaalbare wintersportvakantie in Crested Butte Mountain Resort.

Dit appartementen complex beschikt over nette appartementen, gelegen direct aan de piste. De appartementen zijn onderverdeeld in drie categorieën: Gold, Silver en Bronze. Voor de gasten van SkieninAmerika zijn de Gold en Silver appartementen geselecteerd. De ruim ingerichte appartementen zijn allen ingericht met een openhaard, volledig uitgeruste keuken en bij de meeste appartementen een balkon.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas Crested Butte, een retourvlucht Amsterdam - Gunnison in economy klasse incl. luchthavenbelasting en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen) en transfer (op verzoek kunnen wij dit voor u op maat organiseren)

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Accommodatietypes

  • 2 kamer 4 (2 t/m 4 pers.) slaapkamer (King bed of Queen bed) badkamer (bad of douche) 1 toilet
  • 3 kamer 6 (2 t/m 4 pers.) 2 slaapkamers (2x King bed of Queen bed) badkamer (bad of douche) 1 toilet

21:09:46 | 8,83 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch