Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Copper Mountain

Wintersport Copper Mountain

Copper Mountain bestaat uit drie wijken: Center Village, East Village en Union Creek. Al deze area's liggen aan de voet van de berg waardoor u nooit ver van de pistes af zit.
Copper Mountain stond jarenlang in de schaduw van de nabijgelegen ski resorts Breckenridge en Vail, maar sinds de overname van het resort door Intrawest in 1997 is er in de afgelopen jaren veel veranderd. Copper Mountain is nu een op zichzelf staand ski resort met alle faciliteiten om uw verblijf optimaal te maken. Na de overname zijn er veel accommodaties bijgebouwd en het aantal faciliteiten is behoorlijk uitgebreid. Zo vindt u in alle wijken sfeervolle restaurants, gezellige bars en winkeltjes. Er rijdt een shuttle bus tussen de verschillende wijken, maar u kunt dit ook gemakkelijk lopen. De auto's worden allemaal ondergronds geparkeerd om zo het dorp autovrij te houden. U kunt ervoor kiezen om vanuit Copper Mountain dagtochten te maken naar de skibestemmingen Vail (20 min), Breckenridge (30 min), Keystone (20 min) en Beaver Creek (50 min). De accommodaties worden beheerd door Copper Mountain zelf en zijn onderverdeeld in de klasses Bronze, Silver, Gold en Platinum.
lees meer
verberg


Wintersport Copper Mountain aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

1 accommodatie met in totaal 780 reismogelijkheden
resultaat 1
Copper Mountain Copper Mountain Lodging***
Hotelkamers, studio's en appartementen in verschillende prijsklasses verspreid over Central Village, East Village en Union Creek. De units zijn van particuliere eigenaren waardoor deze onderling verschillen van stijl en inrichting.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


20:56:28 | 2,73 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch