Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Breckenridge

Wintersport Breckenridge

Ooit was Breckenridge de plek voor goudzoekers, nu is het een topbestemming voor wintersportliefhebbers. Met de charme van een western dorp en de stijlvolle Victoriaanse architectuur is Breckenridge een gezellig en vooral sfeervol dorp.
Breckenridge is één van de meest authentieke Western dorpen in Colorado en dat straalt het hele dorp ook uit. In Main Street hangen overal nog ouderwets kleurrijke uithangborden en niet voor niks behoort het centrum van Breckenridge tot nationaal historisch erfgoed. Maar het zijn vooral de bewoners van Breckenridge die ervoor zorgen dat het dorp zo'n warme en gastvrije uitstraling heeft. De laid-back cultuur van de inwoners zorgt er al gauw voor dat u zich welkom voelt. De lokale bevolking probeert het historische karakter van het dorp te bewaren, maar zorgt tegelijkertijd voor een levendige sfeer met volop keuze uit restaurants, bars, winkels en koffietentjes. 's Avonds is de hoofdstraat prachtig verlicht en zien de gezellige bars met open haarden er uitnodigend uit. Breckenridge is overzichtelijk en met een breedte van maar 8 blokken ligt het merendeel van de accommodaties binnen loopafstand van het centrum. En met gebruik van de BreakConnect Gondola kunt u van de ski's zo door naar de aprés ski.
lees meer
verberg


Wintersport Breckenridge aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

3 accommodaties met in totaal 864 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Breckenridge Mountain Thunder Lodge****
Luxe résidence met zeer ruime appartementen en op zichzelf staande townhomes. De rustige, maar zeer gunstige ski-in ligging op 100 meter van de BreckConnect Gondola, maakt de Mountain Thunder Lodge tot één van de meest geliefde accommodaties in Breckenridge.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Breckenridge One Ski Hill Place****
Zeer luxe gloednieuwe ski-in ski-out résidence, gelegen aan de voet van Peak 8, en voorzien van alle gemakken en faciliteiten die u maar kunt bedenken. Voor een compleet zorgeloze vakantie in stijl komt u naar One Ski Hill Place.
Bezetting: 2 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Breckenridge Main Street Station***
Mooie résidence op loopafstand van de skiliften en het centrum van Breckenridge met verwarmd buitenzwembad, hot tubs en een sauna. De studio's en appartementen zijn ruim en sfeervol ingericht.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


15:08:12 | 2,8 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch