Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Big Sky

Wintersport Big Sky

Prachtig gelegen aan de rand van Yellowstone National Park is Big Sky de ideale wintersportbestemming voor elke sneeuwliefhebber. Met meer dan 10 meter sneeuwval per jaar, een gezellig ski resort en een fantastisch skigebied wordt de droom van menig skiër hier waargemaakt.
Big Sky is gelegen in Montana en na een rit van 1,5 uur vanaf Bozeman Airport staat u midden in het ski resort. Onderweg van het vliegveld naar Big Sky ziet u het landschap langzaamaan veranderen van brede plattelandsvlaktes met grazende bizons naar een besneeuwde en bebosde omgeving. Eenmaal aangekomen in Big Sky checkt u in bij uw accommodatie en kan uw vakantie echt gaan beginnen. Het grote voordeel van Big Sky is dat het een zeer overzichtelijk dorp is. De accommodaties bevinden zich voornamelijk aan de voet van de berg en daarnaast zijn er een aantal townhomes en lodges die iets verder van de piste liggen maar van waaruit u met de gratis shuttle bus zo in het kleine centrum bent. De meeste winkels, restaurants en bars vindt u in de Mountain Mall gelegen tussen het Summit Hotel en de Huntley Lodge. Een kleine supermarkt, een aantal souvenirsshops en diverse restaurants vormen het merendeel van de mall. De mall grenst aan de Mountain Village Plaza, het gezellige plein met de skiverhuur, de Snowcrest Lodge waar tussen de middag geluncht kan worden en de liftpasbalies. Ook Basecamp ligt op dit plein. Hier kan men wandklimmen, trampolinespringen en kunnen talloze activiteiten geboekt worden zoals tuben, sneeuwschoenwandelen of ziplinen. Maar ook aan de après ski is gedacht. Whiskey Jack's in de Mountain Mall heeft regelmatig live muziek en in de Chet's Bar heeft u keuze uit talloze lokale en regionale bieren. Sluit de dag af met een heerlijk diner in één van de restaurants uiteenlopend van fine dining in de Peaks tot een Amerikaanse bizonburger bij M.R. Hummers. Big Sky biedt zowel hotels als ruime appartementen en voor een echt unieke ervaring verblijft u in één van de vrijstaande townhomes. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij bezorgen u graag een onvergetelijke wintersportvakantie in Big Sky. Foto's van fotografen Chris Kamman, Michel Tallichet, Glennis Indreland en Lonnie Ball.
lees meer
verberg


Wintersport Big Sky - Moonlight Basin aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

1 accommodatie met in totaal 500 reismogelijkheden
resultaat 1
Big Sky Summit at Big Sky****
Een betere locatie kunt u zich niet wensen: Summit at Big Sky ligt direct aan de piste, midden in het centrum van Big Sky en biedt een ruime keuze aan hotelkamers, studio's en appartementen.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
14 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


20:57:20 | 2,42 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch