Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Beaver Creek

Wintersport Beaver Creek

Op 20 minuten rijden van het bruisende Vail ligt het mondaine Beaver Creek, waar excellente service, klantgerichtheid en luxe voorop staan.
Wanneer u bezoekers van Beaver Creek vraagt wat als eerste in hun opkomt als ze aan Beaver Creek denken, dan komen de volgende woorden naar voren: klasse, stijl, elegant en intiem. In Beaver Creek draait alles om de optimale vakantiebeleving van de toeristen en de klant is daadwerkelijk koning in dit ski resort. Denk hierbij aan het uitdelen van warme chocolademelk als u staat te wachten op de lift, Cookie Time waarbij eke dag chocolade koekjes worden uitgedeeld, verwarmde paden en liften die u van het dorp naar de sneeuw brengen. Het gevolg hiervan is dat de ski faciliteiten top zijn, de pistes perfect geprepareerd, zeer professionele skileraren en hotelmedewerkers en weinig drukte. Beaver Creek Ski Resort beschikt over drie kleine dorpen, de zogenaamde base villages: Beaver Creek Village, Bachelor Gulch en Arrowhead. Tussen de drie base villages rijdt een gratis shuttle bus en al skiënd kunt u ook van het ene naar het andere dorp komen. Het autovrije Beaver Creek Village vormt het hart van het ski resort en is het meest levendige dorp met volop restaurants, bars en accommodaties. Ook vindt u hier de Ski en Snowboard School, winkelmogelijkheden en de prachtig verlichte ijsbaan. Bachelor Gulch is de thuisbasis van het Ritz-Carlton van Beaver Creek en vanuit hier heeft u gemakkelijk toegang tot de Bachelor Gulch Express lift. Arrowhead Village is het meest westelijk gelegen dorp. Hier vindt u veel prive chalets en appartementen en op het terras van het Broken Arrow Restaurant is het heerlijk vertoeven wanneer de zon schijnt. En die kans is groot aangezien Beaver Creek zo'n 300 zon-dagen per jaar kent. De medewerkers van het resort zijn overal te zien. Zij zullen u bij alles helpen, niks is hen teveel. Kortom: al uw verwachtingen zullen hier waar gemaakt worden en waarschijnlijk zelfs overtroffen worden.
lees meer
verberg


Wintersport Beaver Creek aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

3 accommodaties met in totaal 1120 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Beaver Creek The Charter at Beaver Creek***
Luxe ski-in ski-out résidence met indrukwekkende spa en stijlvol ingerichte hotelkamers en appartementen.
Bezetting: 1 t/m 12 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Beaver Creek Beaver Creek Lodge****
Prachtige vier sterren lodge in het centrum van Beaver Creek Village en aan de voet van het Beaver Creek skigebied. Modern ingerichte suites in een door kunst en natuur geïnspireerde résidence.
Bezetting: 2 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Beaver Creek Osprey at Beaver Creek****
Dit moderne, knusse vier sterren hotel is zeer geschikt voor familie door de fantastische ligging aan de piste. The Osprey at Beaver Creek is uitgeroepen tot The closest hotel to a chairlift in North America, wat wilt u als wintersporter nog meer?!
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


20:54:26 | 2,44 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch