Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Beaver Creek

Beaver Creek

Beaver Creek Ski Resort biedt 149 pistes, die 24 uur per dag, zeven dagen per week geprepareerd worden om de ski- en snowboardbeleving optimaal te maken. Vanaf de voet van de berg op 2469 meter kunt u naar de top van Beaver Creek Mountain op 3487 meter hoogte. De top van de tegenover gelegen Grouse Mountain ligt iets lager en beschikt over het expertterrein van Beaver Creek. Hier vindt u steile afdalingen, buckelpistes en de zogenaamde glade areas waar u tussen de bomen door skiet. De Golden Eagle piste is een uitdaging voor de vergevorder skiërs. Deze piste is onderdeel van de Downhill afdaling welke speciaal is ontwikkeld voor de World Cup in 1999 en biedt een extreem uitdagend terrein. Voor de beste poedersneeuw neemt u de Express lift omhoog zodat u de Royal Elk glade area uit kunt testen. Ook aan de beginnende skiër is gedacht in Beaver Creek. De meeste groene pistes liggen aan de top van Beaver Creek Mountain waardoor ook de beginners de echte ski-down-the-mountain beleving ervaren en kunnen genieten van de spectaculaire uitzichten op het Gore Range gebergte. Daarnaast is er een apart Beginner's Center aan de voet van de beginnerszone. Meer dan 40% van het skigebied van Beaver Creek is uitermate geschikt voor de gemiddelde skiër. De langste afdaling is de Centennial, die 4,5 kilometer lang is. Ski eens naar Arrowhead Village en neem een break bij het Broken Arrow Café of stop voor de lunch bij Grundy's Camp in Bachelor Gulch.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Beaver Creek

3 accommodaties met in totaal 1120 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Beaver Creek The Charter at Beaver Creek***
Luxe ski-in ski-out résidence met indrukwekkende spa en stijlvol ingerichte hotelkamers en appartementen.
Bezetting: 1 t/m 12 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Beaver Creek Beaver Creek Lodge****
Prachtige vier sterren lodge in het centrum van Beaver Creek Village en aan de voet van het Beaver Creek skigebied. Modern ingerichte suites in een door kunst en natuur geïnspireerde résidence.
Bezetting: 2 t/m 10 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Beaver Creek Osprey at Beaver Creek****
Dit moderne, knusse vier sterren hotel is zeer geschikt voor familie door de fantastische ligging aan de piste. The Osprey at Beaver Creek is uitgeroepen tot The closest hotel to a chairlift in North America, wat wilt u als wintersporter nog meer?!
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


21:05:15 | 2,48 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch