Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Alta - Snowbird

Wintersport Alta - Snowbird

Snowbird is een geweldige wintersportbestemming in het Wasatch National Forest en vormt samen met de wintersportbestemming Alta Ski Area (op circa 1,5 km) het skigebied van Little Cottonwood Canyon.
Gelegen op een hoogte van bijna 2500 meter is deze bestemming verzekerd van ten minste 12,5 meter sneeuwval per jaar en is daardoor het Mekka voor de wintersportliefhebber. In 2008 is Snowbird door Outside Magazine dan ook niet voor niets uitgeroepen tot de beste wintersportbestemming van Noord Amerika! Het dorp wordt omringd door spectaculiare granieten bergtoppen en is een buitensportbestemming bij uitstek, in de zomer maar natuurlijk vooral in de winter. Het nabij gelegen dorp Alta is van oudsher een plaats waar zilvererts gedolven werd, maar inmiddels is het vooral bekend om de goede wintersportmogelijheden. Vanuit Alta is dan ook in 1971 het Snowbird resort ontstaan aan de andere kant van de berg. Inmiddels is alles ingericht om aan de behoeften van de moderne wintersporter te voldoen. Het autovrije station heeft enkele grote moderne accommodaties, luxueuze spa faciliteiten, restaurants en bars en is op slechts 46 kilometer van het Salt Lake International Airport makkelijk te bereiken.
lees meer
verberg


Wintersport Alta - Snowbird aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

1 accommodatie met in totaal 260 reismogelijkheden
resultaat 1
Alta - Snowbird Cliff Lodge***
De Cliff Lodge is de meest populaire accommodatie van Snowbird en heeft een perfect ski-in ski-out locatie. Met 511 kamers biedt deze lodge voor ieder reisgezelschap een passend verblijf.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 1

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


15:03:20 | 2,8 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch