Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Telluride

Wintersport Telluride

Weggestopt in het zuidwesten van Colorado ligt het kleurrijke mijnstadjeTelluride. Deze bestemming bestaat uit het historische downtown Telluride en met de gratis gondel bent u in 13 minuten in het Mountain Village aan de voet van het skigebied van Telluride.
Gelegen op anderhalf uur rijden van Montrose Airport en op tien kilometer van Telluride Airport is Telluride goed te bereiken met een overstap op één van de grote internationale luchthavens. Een huurauto heeft u hier niet nodig, een shuttle bus brengt u van het vliegveld naar Telluride en ook in het dorp zelf is het transport perfect geregeld met de gratis Galloping Goose shuttle service. Het Mountain Village ligt op 2908 meter hoogte en is een modern, maar knus bergdorp met luxe hotels en appartementen, stijlvolle winkels en gezellige restaurants. Het dorp is in Europese alpenstijl gebouwd en de warme, verwelkomende sfeer bezorgt u direct een vakantiegevoel. Pistes lopen door het dorp, waardoor u vanuit veel accommodaties direct toegang heeft tot het skigebied. Op een gondelrit van het Mountain Village ligt downtown Telluride. Het historische centrum van Telluride bevindt zich rondom Main Street waar de voorgevels van de winkels gekleurd zijn en de uithangborden u doen denken aan minstens een eeuw geleden. Met zo'n zestig restaurants, twintig bars en volop winkels is Telluride een charmant en levendig dorp met mogelijkheden voor jong en oud. Een rit met de gratis gondel is al een beleving op zich, vooral als u dit 's avonds doet wanneer u een sprookjesachtig uitzicht heeft over het verlichte Telluride. De accommodaties liggen verspreid over downtown en het Mountain Village en lopen uiteen van luxe vijfsterren hotels tot standaard low budget studio's. Wanneer u in downtown Telluride verblijft kunt u aan het einde van de dag terug skiën tot aan het dorp.
lees meer
verberg


Wintersport Telluride aanbiedingen 2016 2017 | Skien in Amerika

3 accommodaties met in totaal 1650 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Telluride Hotel Madeline****
Dit zeer luxe ski-in ski-out hotel biedt 106 hotelkamers, suites en appartementen van absolute wereldklasse en het personeel is erop getraind om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
02 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Telluride Mountain Lodge Telluride***
Deze rustieke lodge, gelegen aan de piste, biedt een selectie van hotelkamers, appartementen en cabines waardoor er voor elk type reisgezelschap een geschikt verblijfstype gevonden kan worden.
Bezetting: 1 t/m 12 pers.
Verzorging: Logies
16 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Telluride Telluride Alpine Lodging***
Als u graag in een appartement wilt verblijven in Telluride en luxe niet voorop staat, dan bieden de studio's en appartementen van Telluride Alpine Lodging de ideale oplossing.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Telluride ›

15:05:02 | 3,06 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch