Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Steamboat

Steamboat

Gelegen in het Park Range gebergte, onderdeel van de Colorado Rocky Mountains, ligt het skigebied van Steamboat. Bekend om de wereldberoemde champagne powder sneeuw en prachtige glade area's waar u tussen de bomen door skiet is dit skigebied geschikt voor elke skiër en snowboarder. Maar vooral de gevorderden en experts zullen zich hier als een vis in het water voelen, aangezien 44% procent van het skigebied perfect is voor deze doelgroep. Het skigebied ligt verspreid over zes bergen: Mount Werner, Sunshine Peak, Storm Peak, Thunderhead Peak, Christie Peak and Pioneer Ridge met in totaal 1200 hectare skiterrein. Tijdens de ontwikkeling van het skigebied besloot Steamboat om de bergen zoveel mogelijk in natuurlijke staat te behouden en zo min mogelijk bomen te kappen. Hierdoor trekt het skiresort tree-skiing liefhebbers van over de hele wereld. Voor een avontuurlijke afdaling voor de experts tussen de bomen door neemt u de Sundown stoeltjeslift omhoog om vanuit daar de uitdaging met Aspen Glade aan te gaan. Voor de gemiddelde skiërs en boarders is de rechterzijde van de Storm Peak Express lift een paradijs op het gebied van tree skiing. De poedersneeuw-liefhebbers vinden de geliefde sneeuw voornamelijk op Kuus' Cruise en op de double black diamond pistes in Christmas Tree Bowl. De prachtig geprepareerde, brede, glooiende afdalingen vindt u als u de Sunshine stoeltjeslift omhoog neemt en ook aan de beginners is gedacht; Christie Peak biedt volop uitdaging voor de eerste afdalingen. Om het skigebied te ontdekken raden wij u aan om mee te gaan met de gratis Mountain Tours die elke dag om 10.30 uur vertrekken vanaf de top van de Gondola. In 1,5 uur tijd maakt u kennis met het indrukwekkende Steamboat.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Steamboat

2 accommodaties met in totaal 722 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 2
Steamboat Steamboat Grand****
Deze mooie vier sterren résidence, gelegen aan de voet van het skigebied, biedt u een zeer aangenaam verblijf in Steamboat inclusief ontbijt. De 328 units bestaan uit hotelkamers, studio's en appartementen.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
07 april 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Steamboat Sheraton Steamboat****
Dit moderne vier sterren hotel rijst op aan de voet van het skigebied met de perfecte ski-in ski-out ligging. De stijlvolle hotelkamers zijn in 2008 allemaal compleet gerenoveerd en met faciliteiten zoals een zwembad en en hot tub is dit een populair hotel in Steamboat.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


21:06:34 | 2,52 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch