Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Keystone

Keystone

Keystone heeft als motto: It's all here! En daar sluiten wij ons bij aan: een prachtig, groot en gevarieerd skigebied, moderne skiliften, een gezellig dorp, volop activiteiten en fantastische mogelijkheden voor avondskiën. En dat allemaal op zo'n twee uur rijden van Denver. Hierdoor mag Keystone zich onder de populairste skibestemmingen van Noord Amerika scharen. Het skigebied van Keystone bestaat uit vijf bergen genaamd Dercum Mountain, North Peak, Outback (Wapiti Peak), Keystone Peak en Independence Mountain. De eerste drie bergen worden door middel van stoeltjesliften en gondels met elkaar verbonden en zijn te bereiken vanaf Keystone's wijken River Run en Mountain House. Dercum Mountain is erg familievriendelijk met veel groene en blauwe afdalingen en speciale "slow zones" waar ook kinderen op hun gemak de pistes af kunnen zonder omver geskied te worden. Hier vindt u ook het A51 Terrain Park waar de free riders hun kunsten kunnen vertonen en techniek bij kunnen schaven. North Peak staat bekend om de steile bückelpistes en brede, geprepareerde pistes. Outback heeft donkerblauwe en zwarte afdalingen en voor tree skiing, waarbij u prachtig tussen de bomen doorskiet, kunt u de Outback Shuttle naar de North en South Bowls nemen. Keystone Peak en Independence Mountain zijn te bereiken door middel van een cat/piste bully of wandelend. Skiërs en snowboarders kunnen twaalf uur per dag de pistes op; Keystone biedt de grootste zone avondskiën van Colorado en blijft geopend tot 20:30 uur 's avonds. De pistes zijn prachtig verlicht en ook het snowpark is 's avonds nog geopend.
lees meer
verberg


Wintersport reizen in Keystone

3 accommodaties met in totaal 500 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Keystone River Run Condominiums***
River Run Condominiums is de verzamelnaam voor de résidences in River Run Village en bestaat uit de accommodaties Arapahoe Lodge, Black Bear Lodge, Jackpine, Dakota Lodge, Silvermill, Expedition Station, RedHawk Lodge en Buffalo Lodge.
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Keystone Keystone Lodge & Spa****
De Keystone Lodge & Spa is een nette vier sterren résidence die bekend staat om de fantastische Keystone Spa. De 152 hotelkamers en suites bieden volop comfort voor een heerlijke wintersportvakantie.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 100 reizen
Keystone Mountain House Village***
Mountain House Village is de verzamelnaam voor de résidences in de wijk Mountain Haus en bestaat uit de accommodaties The Inn at Keystone, Slopeside Condominiums, Chateaux Dumont, Hidden River Lodge en Key Condo.
Bezetting: 1 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
25 november 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 60 reizen
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Populair Appartement

Open fotoboek
Open fotoboek
Keystone ›

03:16:20 | 3,3 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch