Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT

Denkt u aan...?

Naast uw accommodatie kunt u uw reis nog completer maken. Wist u dat er in Amerika ook vroegboekkortingen gelden voor liftpassen en zelfs voor skihuur? Het is echt voordeliger om vooraf alles te regelen. U vindt hieronder een overzicht van onze aanbevelingen.

Skilessen en mountainguides

Leer uw favoriete skisport met een doorgewinterde professional die de sneeuw en de natuurlijke omgeving op zijn duimpje kent! Welk niveau u ook heeft, de instructeurs staan klaar om hun liefde voor de skisport en hun streek aan u over te dragen. De skileraar is de ideale persoon om mee te leren skiën of om nieuwe skisporten te ontdekken. Ook kunt u via de skischool bijvoorbeeld in alle veiligheid fabelachtig mooie tochten buiten de pistes maken. De beginnende skiër adviseren wij zeker om les te nemen. U zult merken dat u meer van het skiën kunt genieten als u enkele simpele basistechnieken beheerst. Een goed begin is het halve werk!

In Europa is het niet ongebruikelijk om een skileraar voor een dag te huren om de omgeving te leren kennen. Dat is in Amerika niet nodig! In praktisch al onze bestemmingen kunt u profiteren van de gratis service van de mountainguides. Rond 10 uur s'ochtends verzamelen ze en u kunt, ongeacht uw niveau, aansluiten om die dag met een lokaal iemand de pistes te verkennen. In de reviews van onze klanten kunt u lezen hoezeer deze service gewaardeerd wordt. Het is een absolute aanrader!

Ski's huren of meenemen?

Indien u uw eigen ski's of snowboards mee wilt nemen in het vliegtuig naar Amerika betaalt u hiervoor een toeslag. Gemiddeld bedraagt een tas met materiaal € 75 per enkele reis. Het is bij de meeste airlines mogelijk om meerdere ski's of snowboards in 1 tas te vervoeren. Het is echter de moeite waard om ter plaatse materiaal te huren. Ski's of snowboards huren is in Amerika duurder dan in Europa. Een belangrijk argument voor huren is het feit dat als u ter plaatse huurt, u de echte powderski's kunt huren, dat zijn bredere ski's waarmee u beter zult skien in de poeder.

Daarnaast profiteert u in veel bestemmingen van de service dat u de ski's onder aan de berg achterlaat bij het servicepoint om ze daar de volgende ochtend weer op te pikken. Geen gesleep dus. In Aspen is het zelfs zo dat als u de volgende dag op een andere berg wilt skiën, u dit doorgeeft en die avond worden de ski's al naar de volgende berg gebracht. Dat is een heerlijke service waar u niet van kunt profiteren als u uw eigen ski's meeneemt.

Vraag bij ons een prijsopgave voor skihuur! Als u bij SkieninAmerika uw materiaal huurt kunt u uw materiaal ter plaatse ophalen tegen inlevering van een voucher. Voor al het huurmateriaal garanderen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u ter plaatse wilt huren, regel dat dan vooraf bij ons, ook op skihuur geldt vaak een vroegboekkorting en ter plaatse betaalt u veel meer! U profiteert bovendien van een snelle en vakkundige service.

Liftpas

Bij de meeste weekbestemmingen hebben wij voor u een 5-daagse liftpas meegerekend in de arrangementsprijs. U profiteert hiermee van het prijsvoordeel via SkieninAmerika. Uw liftpas gaat standaard in op de dag na aankomst, maar bij SkieninAmerika kunt u ook uw liftpas in laten gaan op de dag van aankomst. Op de meeste bestemmingen geldt dat er bij een 5-daagse liftpas altijd ook een rustdag ingecalculeerd wordt. Op deze dag kunt u bijvoorbeeld een activiteit ondernemen zoals heliskiën of catskiën.

De skipas is te verlengen of te verkorten, wij zorgen ervoor dat u de liftpas krijgt die het beste aansluit op uw wensen. Kinderen en senioren ontvangen een korting op de pakketprijs. Indien u geen liftpas wilt, ontvangt u van ons een zogenaamde niet-skier korting. Vraag ons naar de exacte kortingen en toeslagen.

Verzekering

Ons bedrijf is agent van Europeesche Verzekeringen. Wij bieden u alle verzekeringen op reisgebied. Uiteraard de standaard (aflopende) annuleringsverzekering en standaard (aflopende) reisverzekering met wintersportdekking. Daarover leest u hieronder alle informatie. Voor verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op uw eigen wensen en omstandigheden bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij bieden maatwerk als het gaat om doorlopende verzekeringen. U zult verrast zijn hoe snel u een doorlopende verzekering al terug verdient. Als u meer wilt weten over onze verzekeringen, bel of mail dan met onze specialist Jentine Groeneveld-Dibbits. U kunt rekenen op de beste service. Verzeker u van een zorgeloze reis!

Annuleringsverzekering


Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij last minute boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om juist dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Niet alleen omdat de annuleringskosten kort voor vertrek erg hoog zijn, maar vooral omdat de verzekering ook de niet gebruikte reisdagen dekt. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Annulering of Allrisk Annulering: aan u de keus

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, en daarnaast mag u zelf een reden bepalen waarom u niet op vakantie wilt. Bijna iedere reden is geldig, vraag ons naar de voorwaarden. Bij deze variant geldt dat u een eigen risico van 25% van uw annuleringskosten heeft.

Dekking Annulering Allrisk Annulering
Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden kostprijs kostprijs
Vergoeding annulering om aanvullende redenen - 75% van de annuleringskosten
Ziekenhuisopname (minimaal 1 overnachting) reissom per dag reissom per dag
Eerdere terugkeer om redenen genoemd in de voorwaarden reissom per dag reissom per dag
Eerdere terugkeer om aanvullende redenen - 75% van de annuleringskosten

Uitval van waarnemers

Dat u met een gerust hart kunt annuleren wanneer er zich thuis, binnen uw familie, nare ontwikkelingen voordoen, is volkomen logisch. Maar wat als er iets gebeurt met degene die op uw huis en huisdieren past? Of met degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie? Of met een vriend of vriendin die plotseling ernstig ziek wordt? Ook dan biedt de Europeesche een oplossing. Voor 1% extra premie per waarnemer kunt u iedereen meeverzekeren die u reden kunnen geven naar huis terug te gaan.

Premie

De premie voor de Annuleringsverzekering is 5,5% van de reissom en voor de Allrisk Annulering 7%. Voor de uitbreiding Waarnemer betaalt u 1% extra per waarnemer. En bij een samengestelde reis wordt eveneens 1% extra premie berekend. De poliskosten bedragen € 3,50. Er is 21% assurantiebelasting verschuldigd over de premie en poliskosten. Voor details verwijzen wij naar de voorwaarden.

Grote gezelschappen

De maximale uitkering voor alle verzekerden samen is ten hoogste de uitkering voor 4 gezinnen (= voordeuren/adressen) óf 9 reisgenoten (geen gezinsleden) verdeeld over alle verzekerden naar verhouding van ieders aandeel in de reissom. U kunt een extra premie van 0,5% (per gezin, geldig voor de 5e en meerdere adressen) afsluiten zodat u bent gedekt tot max. 7 gezinnen óf 12 reisgenoten (geen gezinsleden). Indien u meer dan 7 gezinnen ten opzichte van elkaar wilt verzekeren, krijgt u van ons een offerte of maat.

Reiskostenverzekering


Vakantie.. een heerlijk vooruitzicht. Maar bedenk dat het ook mis kan gaan. Stel, uw bagage wordt gestolen, u wordt ziek of u krijgt een ongeval. Dan geeft de reisverzekering een optimale risicodekking.

Comfort dekking

Bij een Comfortdekking zijn de belangrijke zaken verzekerd, zoals 24-uurs hulp door alarmcentrale SOS International, een ongevallendekking, dekking voor geneeskundige kosten, dekking voor bagage en uiteraard is de premie inclusief een wintersportdekking.

Optimaal dekking

Indien u een Optimaal dekking kiest, heeft u de meest complete reisverzekering. Met de Optimaal dekking zijn belangrijke zaken verzekerd, zoals 24-uurs hulp door alarmcentrale SOS International, een ongevallendekking, dekking voor geneeskundige kosten, dekking voor bagage, dekking voor geld, reis rechtsbijstand en uiteraard is de premie inclusief een wintersportdekking. Daarnaast kunt u rekenen op hogere verzekerde bedrag bagage én 2 jaar nieuwwaarde voor uw bagage en hogere dekkingen voor o.a. telecommunicatiekosten, schade logiesverblijven.

Premie

Comfort dekking € 4,07 *
Optimaal dekking € 5,02 *
* De premies gelden per persoon per dag, inclusief wintersportdekking, ongevallen en medische kosten.
Per boeking wordt € 3,50 aan poliskosten in rekening gebracht.

Reisverzekering

Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat u goed verzekerd bent tegen eventuele risico' s. En dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor u klaar staat. Dat is wat de Europeesche voor u doet met een reisverzekering op maat.

Premie

U betaalt een premie van € 4,07 per persoon per dag voor personenhulp + bagage + geneeskundige kosten + ongevallen + Skiën en snowboarden. De poliskosten zijn € 3,50. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis verzekerd. Op Rechtsbijstand en Hulp en Huur vervoer (optioneel) geldt 21% assurantiebelasting.

Comfort dekking € 4,07 pppd

De Comfort dekking bestaat uit:

 • Personenhulpverlening (inclusief)
 • Bagage (inclusief)
 • Geneeskundige kosten (inclusief)
 • Ongevallen(inclusief)
 • Skiën en snowboarden (inclusief)

Naast de Comfort dekking heeft u de keus uit verschillende uitbreidingen. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest:

 • Geld (optioneel à € 0,50 pppd)
 • Reis rechtsbijstand (optioneel à € 0,15 pppd)
 • Hulp & Huur vervoermiddel (optioneel à € 17,50 per polis)
 • Extra Sportuitrusting (alleen in combinatie met bagage) (optioneel à € 0,65 pppd)

Optimaal dekking € 5,02 pppd

De Optimaal dekking bestaat uit:

 • Personenhulpverlening (inclusief)
 • Bagage (inclusief)
 • Geneeskundige kosten (inclusief)
 • Ongevallen(inclusief)
 • Skiën en snowboarden (inclusief)
 • Geld (inclusief)
 • Reis rechtsbijstand (inclusief)

Naast de Optimaal dekking heeft u de keus uit verschillende uitbreidingen. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest:

 • Hulp & Huur vervoermiddel (optioneel à € 17,50 per polis)
 • Extra Sportuitrusting (alleen in combinatie met bagage) (optioneel à € 0,65 pppd)

Personenhulpverlening:

Wanneer u tijdens de reis problemen krijgt, kunt u wereldwijd een beroep doen op de hulplijn. De medewerkers kunnen u met medisch advies terzijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de hulplijn u (in het Nederlands) graag en vakkundig te woord.

Bagage:

Deze is meeverzekerd tot € 3.000 en bij de Optimaal dekking tot € 5.000. Voor bagage niet ouder dan 1 jaar wordt de volledige nieuwwaarde uitgekeerd. Bij de Topdekking is dit zelfs 2 jaar.

Geneeskundige kosten:

Het komt voor dat uw ziektekostenverzekering in het buitenland onvoldoende dekking biedt. Deze uitbreiding is doorgaans een zeer verstandige keuze.

Ongevallen:

Mocht een ongeluk blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg hebben, dan volgt een uitkering.

Skiën en snowboarden:

Bijna iedere sport is standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie of een survivalweekend, dan is de deze uitbreiding de beste aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

Rechtsbijstand:

De kosten die u moet maken voor juridisch advies of begeleiding worden vergoed.

Geld:

Kunt u meeverzekeren tot € 500.

Hulp en Huur vervoermiddel:

Een complete dekking die niet alleen geldt voor personenauto's, maar ook voor kampeerauto's, motorfietsen en scooters. Denk bij deze uitbreiding aan bijvoorbeeld:

 • het uitbetalen van arbeidsloon bij een reparatie langs de weg
 • het toezenden van onderdelen door de hulplijn, bij pech of een ongeval
 • de huurkosten van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer bijvoorbeeld uw auto of motor stuk gaat.

Extra sportuitrusting:

Wie een kostbare sportuitrusting meeneemt, kan het verzekerde bedrag voor bagage uitbreiden met € 2.500. Ook beschadiging, verlies of diefstal van in het buitenland gehuurde sportuitrusting valt onder deze dekking.

Optimaal dekking:

Met de Optimaal dekking heeft u de meest complete reisverzekering, u kunt u ook rekenen op:

 • hoger verzekerd bedrag bagage én 2 jaar nieuwwaarde
 • hoger verzekerd bedrag telecommunicatiekosten
 • hoger verzekerd bedrag schade logiesverblijven
 • hoger verzekerd bedrag tandheelkundige kosten

Dekkingsoverzicht

DekkingsoverzichtComfortOptimaal
Personenhulpverlening kostprijs kostprijs
Extra onvoorziene kosten kostprijs kostprijs
Telecommunicatiekosten € 100 € 150
Extra kosten na een natuurramp € 450 € 450
Schade aan uw vakantieverblijf € 300 € 500
Bagage, totaal (waarvan ten hoogste voor): € 3.000 € 5.000
- Mobiele telefoons, smartphones, max. € 300 € 500
- iPods, tablets, laptops, computer-, foto- en filmapparatuur, max. € 1.500 € 2.500
- Eigen risico per gebeurtenis € 50 € 0
Geld € 500 € 500
Geneeskundige kosten
- gemaakt buiten Nederland kostprijs kostprijs
- gemaakt in Nederland € 1.000 € 1.000
- tandheelkundige kosten € 350 € 500
Reis rechtsbijstand
- binnen Europa kostprijs kostprijs
- buiten Europa (alleen bij werelddekking), per gebeurtenis € 25.000 € 25.000
Ongevallen
- bij overlijden € 25.000 € 25.000
- bij blijvende invaliditeit € 75.000 € 75.000
Skiën en snowboarden zie voorwaarden zie voorwaarden
Hulp & huur vervoermiddel, per vervoermiddel
- pechhulp en kosten om uw voertuig thuis te brengen kostprijs kostprijs
- arbeidsloon bij reparatie langs de weg € 150 € 150
- verzendkosten onderdelen € 150 € 150
- berging, bewaking, stalling en vervoer van uw auto € 1.000 € 1.000
- extra verblijfkosten per dag (maximaal 10 dagen) € 75 € 75
- huur vervangend vervoer per dag (maximaal 30 dagen) € 125 € 125
Extra sportuitrusting (boven het verzekerde bedrag voor de dekking Bagage) € 2.500 € 2.500

Vervoer naar uw wintersportbestemming

Het reizen naar uw wintersportbestemming kan behoorlijk wat stress opleveren. SkieninAmerika doet u graag enkele suggesties waarmee uw reis comfortabeler kan worden. De vluchten worden voor u geboekt bij KLM, Delta Airlines, Iceland Air, Air Canada, United Airlines, Continental Airlines of Lufthansa in de economy class. Wilt u op zeer comfortabele wijze naar Amerika vliegen, vraag ons dan naar de toeslagen voor een retour vlucht in de business class. Zie voor meer informatie het tabblad 'vliegen'. Gaat u een skisafari maken en bezoekt u meerdere skibestemmingen dan zal u gebruik gaan maken van een huurauto. Wij werken samen met de autoverhuurmaatschappij Alamo. Lees meer over het huren van een auto en het rijden in Amerika onder het kopje ‘Huurauto’. Voor de transfers van de vliegvelden naar de bestemmingen werkt SkieninAmerika samen met erkende transferbedrijven van uitstekende kwaliteit. Hierover vindt u meer informatie in het onderdeel ‘Transfers’.

Met een huurauto door de Amerikaanse Rockies

Indien u uw eigen tijdsindeling wilt kiezen en u graag meerdere skibestemmingen in één reis wil bezoeken, dan is een huurauto het beste vervoermiddel om Amerika te ontdekken. U ontvangt van ons een uitgebreide routekaart van de regio. Daarnaast vindt u in uw reisbescheiden een boek(je) over de bestemming, waarin ook de route naar de plaats zelf wordt beschreven.

SkieninAmerika verzorgt graag uw autohuur. Als touroperator zijnde ontvangen wij gunstige tarieven waardoor u bespaart op uw reissom door vooraf uw auto bij ons te reserveren. De auto staat voor u klaar wanneer u zich meldt bij het verhuurkantoor bij aankomst op de luchthaven. Wij werken samen met Alamo, daardoor heeft u gegarandeerde tarieven. Alleen wijzigingen van lokale belastingen of een belangrijke toename van de autokosten ter plaatse kunnen een prijswijziging tot gevolg hebben. Bij het ophalen van de auto (op vertoon van uw voucher) zal u een borg gevraagd worden die u dient te voldoen per creditcard van de bestuurder. U ontvangt de borg weer terug indien u de auto na afloop van de huurperiode schadevrij en afgetankt terugbrengt. Indien er bij het terugbrengen van de auto op dit bedrag wordt ingehouden, adviseren wij u een kwitantie te vragen.

Wij raden altijd aan om in de Rocky Mountains te reizen met een 4-wheeldrive huurauto. U zal zich veilig voelen in deze auto, ook midden in een sneeuwstorm of tijdens een lange autorit. De wegen in Amerika zijn breed, goed onderhouden en vaak omgeven door de prachtige natuur waardoor de lange afstanden geen enkel probleem vormen. U zal zien dat de tijd vliegt! De wegnummers en bestemmingen staan duidelijk aangegeven, een navigatiesysteem heeft u hier niet eens nodig.

Goed verzorgd naar Amerika!

Uw wintersportvakantie begint al op Schiphol. U dient zo’n drie uur voor vertrek aanwezig te zijn om in te checken voor uw vlucht naar Amerika. Voor u is een stoel gereserveerd in de economy klasse, waar u prima verzorgd zal worden door de cabinecrew van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Leun achterover tijdens de vlucht, lees een boek, kijk een film of dagdroom alvast over uw aankomende ski-avontuur.

In onze standaard pakketreizen zit een vlucht met United/Continental Airlines inbegrepen. Hierin is de goedkoopste prijs van een stoel in de economy klasse opgenomen. Mochten de stoelen niet meer beschikbaar zijn voor dit tarief, dan overleggen wij het nieuwe tarief met u voordat we dit vastleggen. De vluchten van United en Continental Airlines naar Denver en Salt Lake City hebben één overstap en in de gunstige gevallen geldt dit ook voor de vluchten naar Jackson Hole, Aspen, Telluride en Reno Airport.

Neemt u graag uw eigen ski’s of snowboard mee? Dat kan ook. De kosten voor het meenemen van uw wintersportuitrusting verschillen per luchtvaartmaatschappij. Deze kosten betaalt u op de luchthaven.

Transfers luchthaven

In onze standaard pakketreizen waarbij u één bestemming bezoekt zit een retour transfer van en naar het vliegveld inbegrepen. U hoeft zich niet druk te maken over zelf rijden of over parkeer/benzinekosten. Bij aankomst op het vliegveld kunt u zich met de voucher die u van ons bij de reisbescheiden krijgt melden bij de desk van de desbetreffende transferorganisatie, waarna u plaats kunt nemen in de touringcar of minivan. Afhankelijk van de bestemming wordt u afgezet bij uw accommodatie of bij het plaatselijke busstation of VVV. Ook de terugreis naar het vliegveld is geregeld en u bent op tijd om in te checken voor uw vlucht terug naar Nederland.

Sla Denver en Salt Lake City niet zomaar over!

Combineer uw wintersportavontuur met een bezoek aan Denver of Salt Lake City en ga op ontdekkingstocht door deze twee wereldsteden. Of het nu een nacht voor of na uw vlucht is of een aantal dagen als extra toevoeging aan uw skivakantie, zowel Denver als Salt Lake City biedt volop bezienswaardigheden, winkelmogelijkheden, restaurants en entertainment. Hieronder vindt u meer informatie over beide steden en wij hebben voor u onze favoriete hotels voor elk budget op een rijtje gezet.

Denver

Deze oude goudzoekers stad is in 1859 ontstaan na het samenvoegen van drie dorpen en het eerste nieuwe gebouw in deze officiële stad was een saloon. Sindsdien is Denver enorm ontwikkeld en uitgegroeid tot de hoofdstad van Colorado. Door de ligging van de stad op 1609 meter hoogte draagt Denver de bijnaam Mile-High City. Bezichtig het Colorado State Capitol en beklim de toren voor een prachtig uitzicht over Denver en omgeving. Loop vervolgens door downtown Denver naar het shopping walhalla 16th Street Mall of neem de bus naar Cherry Creek Shopping District. Hier vindt u talloze winkels, restaurants, bars en gezellige café’s. Voor de chiquere boetiekwinkels gaat u naar Larimer Square waar Victoriaanse gebouwen het decor vormen van een hippe winkelwijk. De geschiedenis van Denver ziet u terug in de diverse musea en in LoDo, het historische district van de stad. Wandel door de Denver Botanic Gardens aan York Street en bezoek één van de vele bierbrouwerijen in de stad. Bent u op pad met kinderen dan zijn de Denver Zoo en het Downtown Aquarium een echte aanrader. Mocht u een echte sportliefhebber zijn bezoek dan een basketbalwedstrijd van de Denver Nuggets of verdiep u in American Football tijdens een wedstrijd van de Denver Broncos.

Denver by Day Denver Football stadium Denver Skyline

Hotels in Denver

In Denver vindt u vele mogelijkheden qua accommodaties, hierbij heeft u de keuze uit talloze hotels, bed & breakfast mogelijkheden en appartementen. Wij hebben voor u onze vier favorieten op een rijtje gezet in verschillende prijsklassen.

DoubleTree by Hilton Hotel Denver***

Dit drie sterren hotel met in totaal 567 hotelkamers ligt zo’n 10 minuten rijden van het centrum en op 20 minuten van het vliegveld. De gratis shuttle bus rijdt u rond. Ontspan in het binnen zwembad of in de outdoor hot tub. Haal Starbucks koffie bij de to go Deli in de lobby, lunch of dineer in The Cafe Restaurants en volg uw favoriete sport in de Character’s Sports Bar. De kamers zijn ingericht met één King of twee Queen bedden en gratis WiFi.

Comfort Inn downtown Denver***

Met een locatie midden in het centrum van Denver op 10 minuten lopen van 16th Street shopping mall biedt dit hotel 231 recentelijk gerenoveerde kamers verspreid over 22 verdiepingen. Deze zijn ingericht met één Queen bed of twee 2-persoonsbedden. Uw verblijf is inclusief American Breakfast. U kunt gratis gebruik maken van het internet en het fitness center. Het hotel is verbonden met het Brown Palace Hotel waar u drie restaurants vindt.

The Brown Palace Hotel and Spa****(*)

Dit luxe historische hotel biedt u een compleet zorgeloos verblijf midden in het centrum van Denver op loopafstand van winkels, restaurants en entertainment. In totaal heeft het hotel 241 hotelkamers en suites en heeft u de keuze uit zes verschillende diner opties in het hotel. De hotelkamers zijn ingericht met één Queen bed, één King of twee Queen bedden. Boek een behandeling in de Brown Palace Spa en geniet optimaal van uw verblijf in dit prachtige hotel.

Four Seasons Denver*****

Ideaal gelegen tussen het chique Lower downtown en het gezellige centrum van Denver bevindt zich dit zeer luxe 45 verdiepingen tellende vijf sterren hotel met in totaal 239 hotelkamers. Work out in het fitnesscentrum, ontspan in de jacuzzi, in de stoomcabine of in het rooftop buiten zwembad. Dineer in het Edge Steakhouse Restaurant of drink een drankje in de Edge Bar. De gratis car service zorgt voor vervoer van en naar het vliegveld en de shopping walhalla’s. De kamers zijn ingericht met één King bed of twee 2-persoonsbedden.

Salt Lake City

Salt Lake City is de hoofdstad van de staat Utah en is niet alleen geschikt voor een bezoek van één of twee dagen, maar zou ook de ideale uitvalsbasis voor uw wintersportvakantie kunnen zijn. Deze stad is namelijk omringd door zeven skigebieden die binnen een uur rijden van het centrum van Salt Lake City liggen. In 2002 maakte Salt Lake City naam als zijnde de host van de Olympische Winterspelen. Bezoek de Olympic Oval gelegen op 25 minuten van de stad en schaats op de ijsbaan waar Jochem Uytdehaage en Gerard van Velde goud wonnen. Liever een nieuwe garderobe shoppen? Ga dan winkelen in het City Creek Center of The Gateway. Wandel door de stad en bezichtig het Beehive House, de Council Hall, Trolley Square en Temple Square met de prachtige Salt Lake Temple. Families met kinderen kunnen zich goed vermaken in Utah’s Hogle Zoo, het speelparadijs Discovery Getaway en het Aquarium. Dineer in één van de talloze restaurants of schuif aan in een gezellige sportsbar waar u de prestaties van de Utah Blaze (American Football), Utah Grizzlies (ijshockey) en Salt Lake Bees (honkbal) op de voet kunt volgen.

Salt Lake City Downtown Salt Lake City Temple Salt Lake City by Night

Hotels in Salt Lake City

Ook in Salt Lake City zijn er volop verblijfsmogelijkheden, van low budget hotelkamer tot luxe suite, wij selecteerden onze favorieten voor u:

Comfort Inn Salt Lake City***

Dit drie sterren hotel biedt in totaal 85 nette, basic ingerichte hotelkamers voorzien van één King bed, één Queen bed of twee Queen bedden. De gratis shuttle bus van het hotel haalt u op en brengt u naar het vliegveld van Salt Lake City. Bij uw verblijf is het ontbijt inbegrepen en u kunt gratis gebruik maken van het draadloos internet, de hot tub en de fitnessruimte. Het hotel bevindt zich op loopafstand van talloze winkels en restaurants.

Little America****

Het Little America Hotel is ideaal gelegen op 15 minuten van het vliegveld en midden in het centrum van Salt Lake City met Temple Square op een kwartier lopen. De hotelkamers zijn ingericht met één Queen, één King of twee Queen bedden. U kunt gebruik maken van het buiten- en binnenzwembad, de hot tub, health club met sauna en fitnesscenter. Dineer in het Steakhouse of in de Wasatch Sports Bar en drink koffie in Le Petit Café.

Hilton Salt Lake City Center****

Dit luxe vier sterren hotel ligt in het centrum van de stad vlakbij het historische Temple Square. De hotelkamers zijn in augustus 2012 gerenoveerd en zijn ruim ingericht met één King bed of twee Queen bedden. Ontspan de spieren in het verwarmde zwembad of doe een work out in het fitnesscenter. Het bijbehorende Steakhouse Spencer’s for Steaks and Chops is een must voor elke vleesliefhebber en ontbijten doet u in het Trofi restaurant.

Grand America *****

Dit is het meest luxueuze hotel van Salt Lake City, u gaat hier een onvergetelijk verblijf tegemoet. De prachtige hotelkamers en suites zijn zeer ruim en ingericht met één King of twee Queen bedden. Boek een behandeling in de Grand America Spa en dineer in het Garden Café of in de Lobby Lounge. Laat u met de limousine van het hotel van en naar het vliegveld brengen en geniet van een zorgeloze start of finish van uw vakantie.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


15:05:56 | 2,44 | -Amerika-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch