Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Amerika

Skien in Frankrijk met TOT

Over SkieninAmerika

Over SkieninAmerika

De organisatie

SkieninAmerika is de touroperator waar u moet zijn als het gaat om een perfecte reisorganisatie. Al sinds 1978 zijn we actief in het organiseren van wintersportreizen met programma's in o.a. Frankrijk, Canada en Amerika. Met onze ervaring en kennis van de wintersportmarkt hebben we op een uitgekiend Amerika programma samengesteld. Op SkieninAmerika vindt u niet alleen de bekende namen maar ook die bijzondere bestemming waar we door de Amerikanen op werden geattendeerd toen we er uitgebreid rondreisden.

Omdat Amerika zoveel moois te bieden heeft vindt u in de collectie van SkieninAmerika diverse skisafari’s. Een skisafari is een rondreis waarin u meerdere skigebieden kunt ontdekken in één vakantie. U kunt bijvoorbeeld de bekende gebieden bezoeken maar ook dat kleine skigebied ontdekken waar de Amerikanen zelf het liefst skiën.

Voor ons Amerika programma geldt dat we de onbetwiste specialist willen zijn. We proberen ons specialisme continue te verbeteren door vaak de skigebieden te bezoeken en de accommodaties te controleren. We plaatsen ons in uw (ski)schoenen en nemen regelmatig een kijkje in de skigebieden, alle specialisten reizen diverse keren per seizoen naar de bergen. U kunt onze ervaring lezen in de teksten op de website, het zijn geen standaard praatjes maar teksten geschreven door ons naar aanleiding van ons bezoek in Amerika.

Wij willen graag voor u een fantastische wintersport organiseren. Neem op uw gemak een kijkje op onze website en lees de teksten van de bestemmingen of bekijk eens een skisafari. Het kan best zijn dat uw ideale reis niet op onze website staat. Vraag ons ernaar! Wij leveren maatwerk en gaan graag met uw verzoek aan de slag.

Als u ons belt, dan nemen we de tijd om uw wensen zorgvuldig door te nemen. We zijn er geweest en willen graag onze ervaring met u delen.

Graag tot uw dienst!

Team SkieninAmerika

Reviews

U leest hieronder de reacties van wintersporters die met SkieninAmerika hebben gereisd, sinds 2014 vragen wij onze gasten ons te beoordelen op Trustpilot.


Boeking Jansen, 7 tot 17 januari 2013, Breckenridge - Main Street Station

We zijn weer veilig terug van een fantastische vakantie waar we veel gezien en beleefd hebben. Zijn in Beaver Creek en Vail geweest en hebben nog een huskyslede tocht gemaakt. Laatste dag ook nog op een sneeuwscooter gereden. Erg aardige mensen die Amerikanen. Jammer dat er geen powdersnow was, wel voldoende om ook buiten de piste te skiën. Breckenridge was echt een goede keus, leuk stadje met leuke kroegen en restaurants, vooral de brouwerij is een aanrader. Het weer was prima, wel 3 dagen gehad van -26 gr C overdag en`s nachts beneden de -30 wat erg koud was. Minpuntje was de korte tijd (1,5 uur) tussen de vluchten, de douane kostte veel tijd en moesten rennen om de volgende vlucht te halen, 5 minuten voordat de deur dicht ging zaten we in het vliegtuig. Verder geen vertragingen gehad.

Nog bedankt voor je tips en uitleg van alles waar we veel aan hebben gehad.

Boeking Den Dekker, 12 tot 19 januari 2013, Breckenridge - Mountain Thunder Lodge

We zijn vanmiddag geland op Schiphol en nu net weer in Delft. We hebben een prima vakantie gehad, zowel in New York als in Breckenridge. Het appartement in Breckenridge was perfect - wel wat anders dan die appartementjes in Frankrijk. Skiën is ook prima geweest, de eerste 3 dagen helaas erg koud (- 25!) en bewolkt. Daarna nog een paar dagen lekker zonnetje. Mooie sneeuw en brede pistes. Het was lekker rustig op de pistes en in het dorp, toen wij weggingen leek het veel drukker te worden. (afgelopen maandag was een vrije dag - Martin Luther King).

Bedankt. We zullen jullie zeker aanbevelen.

Boeking Visser, 17 tot 25 december 2012, Aspen - Hotel Lenado

We zijn inderdaad weer terug. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Begin vorige week een laagje nieuwe sneeuw, een paar dagen zon en behoorlijk koud.

Het vliegen is prima verlopen, alles redelijk op tijd. Het hotel is zoals je al had gezegd inderdaad een fantastische keuze. Klein maar fijn zogezegd. Perfect ontbijt en optimale service. Mooie rustige kamer, fijne lounche, goed bed en lekkere douchestraal. Bovendien is de centrale ligging ook een voordeel.

We hebben alle gebieden afgeskied en uiteraard is Snowmass wel het spannenste gebied. Vanwege de relatief geringe sneeuw was weliswaar niet alles open en hebben we dubbeldiamant niet kunnen doen. Snowmaas is dus nr. 1, daarna Highlands en Aspen en als laatste Buttermilk. Als je nog een restauratietip voor Highlands nodig hebt dan moet je Cloud 9 aanbevelen want daar zitten alle partypoepers tijdens de lunch en is het beregezellig.

Nogmaals dank voor je adviezen en bemiddeling.

Boeking Schlink, 27 december 2011 - 4 januari 2012, Winter Park - Winter Park Moutain Lodge

Heel goed naar ons zin gehad. Hotel was goed, alles uitstekend geregeld, wb documentatie. Heenreis was eeeeeerg lang, waren pas om 01.00 uur lokale tijd in het hotel en dus erg vermoeiend, terugweg was stukken beter en sneller. Zeer korte overstaptijd in Houston was makkelijk te doen en zelfs de koffers waren mee. Skigebied prachtig, helaas voor ons wel de slechtste sneeuw in 5 jaar. Bijna helft van de pistes gesloten door sneeuwgebrek, maar wat open was was nog steeds kilometers aan pistes, echt mooi en de sneeuw aldaar was meer dan goed genoeg om te skiën.

Onze dank voor de uitstekend geregelde reis!

Info
Reisduur en aankomst

Bij de weekreizen, die naar één bestemming gaan, wordt ongeacht de aankomstdag of het aantal nachten (indien van toepassing) een 5 daagse liftpas inclusief aangeboden. Op de meeste bestemmingen geldt bij een 5-daagse liftpas één rustdag, zodat u 5 uit 6 dagen uw liftpas kunt gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan is er een 6 daagse liftpas opgenomen in de prijs. Naast de weekreizen zijn er talloze bestemmingen waar u een flexibel verblijf kunt kiezen. De reissom geldt per persoon of per accommodatie, dit wordt in de tabel aangegeven. In deze kosten zijn alle diensten zoals vermeld inbegrepen, informatie over de kosten die u ter plaatse dient te betalen vindt u ook in de prijstabel en nog uitgebreider bij uw reisbescheiden die u ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvangt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR met lidmaatschapnummer 3251. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Preferenties en essenties

SkieninAmerika voldoet waar mogelijk aan preferenties die bij boeking kenbaar worden gemaakt. Als uw preferentie zo essentieel is dat u alleen boekt als hieraan wordt voldaan, dan noemen wij dat een essentie. Bij een essentie is er sprake van een prijstoeslag.

Accommodatie

U vindt op deze website een korte zakelijke beschrijving van de accommodaties. De beschrijving is bedoeld als voorbeeld en kan afwijken. De accommodaties in eigendom van particulieren worden door deze particulieren volgens eigen smaak ingericht.

Vakantiespreiding

In de prijstabellen verschillen de prijzen per week. De eerste en de laatste weken van het seizoen zijn meestal voordeliger dan het hoogseizoen. De bestemmingen richten hun voorzieningen op de drukste periodes, zodat u voor en na deze periodes minder uitgebreide faciliteiten treft, zoals een beperkte openstelling van winkels en uitgaansmogelijkheden. SkieninAmerika is niet aansprakelijk voor onvoorziene zaken op de bestemming. Het hoogseizoen heeft als voordeel dat alles op volle toeren draait, het nadeel is echter de drukte. De voorjaarsvakantie is altijd één van de drukste periodes. Indien u niet gebonden bent aan schoolvakanties, adviseren wij u van uw vakantie te gaan genieten buiten de schoolvakanties.

Borg & eindschoonmaak

Bij aankomst in een appartement of chalet dient u een borg te betalen. Deze varieert per accommodatie. De borg dient u bij voorkeur met een creditcard voldoen. Girobetaalkaarten en contant geld worden niet meer geaccepteerd. De creditcardslip wordt ter plaatse vernietigd of binnen drie weken na vertrek geretourneerd, mits u de accommodatie netjes heeft achtergelaten, laat dus duidelijk uw adresgegevens achter. In de meeste gevallen bent u als gast zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak van de accommodatie. Een aantal appartementen biedt het uitbesteden van de eindschoonmaak als optie of als vaste service. Andere accommodatieverschaffers stellen het uitbesteden van de eindschoonmaak verplicht. In die gevallen wordt u voor uw vertrek geïnformeerd. Als u twijfelt over de afspraken, kunt u ons vragen hoe u de accommodatie na vertrek op dient te leveren.

Uw mening

Als u ons programma of onze reizen kunt helpen verbeteren, horen we dat graag. Als u zaken aantreft die naar uw mening niet in orde zijn, meld dat dan direct bij ons. Wij zullen er alles aan doen om nog tijdens uw verblijf het probleem op te lossen. Als u vindt dat dit niet naar tevredenheid wordt afgehandeld, kunt u schriftelijk een klacht indienen bij SkieninAmerika. Uw brief dient uiterlijk 1 maand na afloop van de reis bij ons binnen te zijn.

Reisorganisatie

Als reisorganisator van alle reizen op deze website treedt op: Time Out Tours BV, Scheepswerflaan 163, 4941 GZ Raamsdonksveer, inschrijving KvK 18126095. Copyright 2010 Time Out Tours BV. Niets uit deze publicatie mag worden overgenomen of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Time Out Tours. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze reizen kunt u downloaden.

Contactgegevens & openingstijden

Adres
Adres Scheepswerflaan 163
4941 GZ Raamsdonksveer
Telefoon 0162 497501
Web www.SkieninAmerika.nl
E-mail info@SkieninAmerika.nl
Rabobank 1315.84.278
IBAN NL68RABO0131584278
SWIFT RABONL2U
BTW NL8199.52.382.B.01
KvK 17233563
SGR 3251
Openingstijden ma t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur
Disclaimer
Afbeeldingen en beschrijvingen

De op deze website geplaatste afbeeldingen, foto's en plattegronden dienen ter voorbeeld en kunnen in de praktijk afwijken. De afbeeldingen zijn ter beschikking gesteld door onze gasten, accommodatieverschaffers, internationale sportmerken en enkele professionele fotografen. U vindt op deze website een korte zakelijke beschrijving van de accommodaties. De beschrijving is bedoeld als voorbeeld en kan afwijken. De accommodaties in eigendom van particulieren worden door deze particulieren volgens eigen smaak ingericht. Bovendien gebruiken de Amerikanen het koffiezetapparaat vaak ook als waterkoker.

Prijzen

Voor kennelijke fouten of vergissingen op deze website kan SkieninAmerika niet aansprakelijk worden gesteld. SkieninAmerika behoudt het recht om prijzen en arrangementen zonder toestemming van de gast te wijzigen. De gepubliceerde reissom is gebaseerd op de prijzen, heffingen en belastingen, zoals deze bij SkieninAmerika bekend waren ten tijde van de publicatie. Na tijdige betalingen van de gehele reissom zal SkieninAmerika gedurende het tijdvak vanaf zes weken voor de dag van aankomst de reissom niet wijzigen. Uitsluitend in geval van extreme verhoging van de brandstofkosten kan SkieninAmerika van deze bepaling afwijken. De aan SkieninAmerika belastende partij (zoals een luchtvaartmaatschappij) bepaalt of van een dergelijke situatie sprake is. Voor sommige reizen is een minimum aantal deelnemers nodig, dit aantal wordt door SkieninAmerika bepaald. U hoort dit uiterlijk 2 weken voor vertrek.

Privacy

Het belangrijkste voor u om te weten, is dat wij rekening houden met uw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Wij waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Boekingen

Indien u een boeking maakt op SkieninAmerika.nl vragen wij uw adresgegevens en informatie over de medereizigers. Deze gegevens zijn nodig om uw boeking in orde te maken en u juist te kunnen informeren over uw reis. Deze gegevens worden ook gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten voor uw reis. U kunt een overzicht opvragen van uw gegevens in onze database. Indien u niet langer wilt dat uw gegevens worden gebruikt voor toezending van informatie door ons dan kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Cookies

Alle bedrijven die gebruik maken van adverteren op basis van surfgedrag moeten voldoen aan de EU wetgeving rondom bescherming van privacy. De informatie over uw surfgedrag wordt volledig anoniem verzameld en geanalyseerd. Er wordt dus niet opgeslagen wie u bent en waar u woont, alleen welke websites u heeft bezocht. De informatie over uw surfgedrag wordt opgeslagen in een zogenaamde ‘cookie ’, een klein tekstbestand dat op uw computer wordt opgeslagen.

Cookies worden ook gebruikt om uw inlognamen, wachtwoorden en voorkeuren - zoals de taalinstelling van uw computer - te onthouden. Op deze manier maken zij het surfen op internet voor u makkelijker. U kunt zelf bepalen of u de cookies die uw surfgedrag onthouden toestaat of niet door deze voorkeuren in te stellen in uw webbrowser, dat is het programma dat u gebruikt om op internet te surfen, zoals bijvoorbeeld Internet Explorer, Google Chrome of Safari.

SkieninAmerika maakt gebruik van cookies. Naast een aantal functionele cookies, zoals het onthouden van bekeken en bewaarde vakanties, maken wij ook gebruik van cookies om uw surf en klikgedrag te bekijken. Door deze metingen kunnen wij onze website verbeteren en aanpassen. Wij meten deze zaken met Google Analytics en gebruiken die om de website prettiger in te richten zodat u met meer plezier en gemak onze website kunt bezoeken.

Nieuwsbrief

Wanneer u zich heeft aangemeld voor onze online nieuwsbrief, informeren wij u regelmatig per e-mail over ons bedrijf en onze aanbiedingen. Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit zelf eenvoudig via onze website www.SkieninAmerika.nl onder het kopje ‘nieuwsbrief’ kenbaar maken.

Links

SkieninAmerika.nl bevat links naar websites van andere bedrijven. Onze website wordt genoemd of gelinkt op sites van derden die onze reizen via hun website aanbevelen. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de privacy van deze websites, de privacy verantwoording ligt bij deze partijen. In het geval van affiliate netwerken of wederverkopers delen wij algemene boekingsgegevens.

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag


20:57:11 | 2,58 | -Amerika-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch